RUMMO
Gnocchi ziemniaczane
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Pełnoziarnisty z Ludwina „ SUPERZIARNA” powstaje z mąki z przemiału całych ziaren 3 rodzajów mąk: pszenicy durum, mąki z prosa lub jęczmienia oraz z dodatkiem naszych polskich superfoods lnu lub amarantusa.
Te dwie unikalne i jedyne na rynku mieszanki sprawiają, że makaron nie ma goryczkowatego smaku charakterystycznego dla makaronów pełnoziarnistych, a zmielenie łuski, jądra i kiełka ziarna sprawia, że mąka ta zawiera więcej składników odżywczych niż mąka biała.
Gnocchi ziemniaczane
Makaron fusilli (świderki)
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Najniższa cena: 9,15 zł
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Najniższa cena: 9,65 zł
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Najniższa cena: 9,15 zł
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Najniższa cena: 9,15 zł
Makaron 6-kolorowy cuorcini (serduszka)
Najniższa cena: 8,99 zł
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Gnocchi (włoskie kopytka)
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron konjac udon bezglutenowy BIO
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Zacierka - makaron 2-jajeczny
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Makaron casarecce (skrętki)
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron cavatappi (korkociąg)
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane z pomidorami bezglutenowe
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Makaron orkiszowy pełnoziarnisty - pióra
Makaron żytni pełnoziarnisty
Makaron z mąką gryczaną Soba (świeży)
Tortellini z włoską szynką sezonowaną
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Makaron konjac (w kształcie kulek) bezglutenowy
Tortellini z serem
Tortellini z pomidorami i serem
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Makaron orzo (w kształcie ryżu)
Makaron w kształcie ryżu
Makaron Orecchiette
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Tortellini z szynką
Tortellini z grzybami
Tortelloni z grzybami (świeże)
Makaron świderki - dla diabetyków
Makaron spaghetti (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron penne (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron fusilli (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - niteczka
Makaron jajeczny - cieniutko krojony
Makaron 4-jajeczny - kluski
Makaron 4-jajeczny - fala
Makaron rosołowy jajeczny - krajanka
Makaron 4-jajeczny - niteczka
Makaron 4-jajeczny - krajanka
Makaron 4-jajeczny - łazanka
Makaron 4-jajeczny - kluski nierówno siekane
Makaron jajeczny - lane kluski
Makaron rosołowy nierówno krojony
Makaron rosołowy jajeczny - kluski
Makron przed ugotowaniem przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody ( 1L wody na 100g makaronu).
Gotować w zależności od preferencji przez około 5-6 minut. Na wolnym
ogniu, mieszając od czasu do czasu. Ugotowany makaron odcedzić. Stosować
wedle uznania.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00