Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Łowicz Sos pieczarkowy z podgrzybkiem nada Twojej potrawie szczególnego smaku. Jego formuła opiera się na zmiksowanych świeżych warzywach, grzybach i aromatycznej mieszance ziołowych przypraw. Jest łagodny i doskonale komponuje się z makaronem, a także z daniami mięsnymi. Wystarczy podgrzać go na patelni przez kilka minut.
pełen warzyw
bez konserwantów
Polska Marka
woda
cebula
koncentrat pomidorowy (7,4 %)
pieczarki (7,3 %)
marchew (4,5 %)
skrobia modyfikowana kukurydziana
przecier jabłkowy
cukier
olej rzepakowy
sól
przyprawy (w tym pieprz czarny)
ekstrakty przypraw
zioła
podgrzybek suszony (0,15 %)
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
glukoza
suszone warzywa (w tym szczypior)
aromaty
Może zawierać seler.
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
Waga brutto 808
g
Średnia miara (e)
polski
Chroń przed światłem. Po otwarciu przechowuj w lod ówce i spożyj w ciągu 48 godzin.
48
Przepis na makaron świderki z kurczakiem Potrzebujesz: sos pieczarkowy z podgrzybkiem Łowicz, ok. 400 g piersi kurczaka, 2 łyżki oleju, 300 g makaronu świderki Lubella. 1. Mięso pokrój w kostkę. 2. Podsmaż na 2 łyżkach oleju. 3. Dodaj sos i podgrzej ok. 3 minuty. 4. Podawaj z makaronem świderki. Opakowanie sosu użyte w przepisie wystarczy do przygotowania dania dla 3 osób.
Łowicz
Marka | Łowicz |
Łowicz Samo najlepsze!
Przepisów szukaj na: Uwielbiam.pl
MW FOOD Sp. z o.o.
ul. Chopina 10 34-100 Wadowice
MW FOOD Sp. z o.o., ul. Chopina 10 34-100 Wadowice, www.mojlowicz.pl
MW FOOD Sp. z o.o., ul. Chopina 10 34-100 Wadowice, www.mojlowicz.pl
www.mojlowicz.pl