Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Łowicz Sos neapolitański to klasyczny łagodny dodatek do makaronów. Jego skład bazuje na świeżych pomidorach, bazylli i dodatku ziołowych przypraw. Jeśli chcesz nadać swojej potrawie włoskiego polotu, to zdecydowanie musisz wypróbować właśnie ten sos! Nadaje się do spożycia zarówno na ciepło, jak i na zimno.
pełen pomidorów
bez konserwantów
Polska Marka
pomidory (109 g pomidorów zużyto na 100 g produktu)
cebula (10 %)
przecier jabłkowy
skrobia modyfikowana ziemniaczana
cukier
olej rzepakowy
sól
przyprawy
ekstrakty przypraw (w tym czosnek)
zioła (w tym: bazylia (0,1 %), oregano (0,05 %))
koncentrat czarnej marchwi
aromaty
Może zawierać seler.
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
Waga brutto 828
g
Średnia miara (e)
GTIN 05900397733237
polski
Chroń przed światłem. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 48 godzin.
48
Przepis na spaghetti z mięsem po neapolitańsku Potrzebujesz: sos neapolitański Łowicz, ok. 400 g mięsa mielonego, 2 łyżki oleju, ok. 300 g makaronu rurki Lubella. 1. Mięso mielone podsmaż na 2 łyżkach oleju. 2. Dodaj sos i podgrzej ok. 3 minuty. 3. Podawaj z makaronem rurki. Opakowanie sosu użyte w przepisie wystarczy do przygotowania dania dla 3 osób.
Łowicz
Marka | Łowicz |
Łowicz Samo najlepsze!
Przepisów szukaj na: Uwielbiam.pl Lubimy wegetarian