Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Oliwki Kalamata marynowane w occie i oliwie Melisa Primo Gusto uznawane są za najszlachetniejszą i najbardziej aromatyczną z odmian oliwek. Posiadają kulisty kształt owoców i ciemnopurpurową barwę. Podobnie jak jej kuzynki z innych odmian i krajów, Kalamata stały się popularnym i lubianym dodatkiem do wielu dań i potraw.
Marynowane w occie i oliwie oliwki Kalamata - jeśli zdecydujemy się na te nadziewane papryką, migdałami czy czosnkiem, stanowią one doskonałą samodzielną przekąskę.
Grecki akcent w kuchni - oliwki Kalamata - pomysły na dania:
oliwki Kalamon (58,3 %)
woda
sól
ocet winny
Może zawierać orzechy.
Wymiar liczbowy 240
Masa po odsączeniu 140
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Jednostka masy po odsączeniu (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Grecja |
Zapakowano w | Grecja |
Typ | Słoik |
Waga brutto 420
g
Średnia miara (e)
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w przeciągu 2 tygodni.
2
Primo Gusto
Marka | Primo Gusto |
Green Dot
Wyprodukowano i zapakowano w Grecji