BONDUELLE
Ryż w 100% z cukinii
Cena przed obniżką: 9,99 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mrożone grzyby od marki Bonduelle 1 kg to mieszanka, która stanowi doskonałą podstawę dla zupy grzybowej, aromatycznego sosu, i dań głównych. W skład kompozycji wchodzi maślak zwyczajny, boczniak, shitake oraz łuskwiak. Grzyby są jędrne i nie rozpadają się po podgrzaniu, dzięki czemu przygotujesz danie nie tylko pyszne ale też pięknie prezentujące się na stole.
Opakowanie 1kg
Ryż w 100% z cukinii
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Mieszanka grzybów mrożona
Kukurydza złocista (słodka i chrupiąca)
Groszek zielony mrożony
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Cena przed obniżką: 7,19 zł
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Najniższa cena: 6,79 zł
Kukurydza złocista z groszkiem
Najniższa cena: 6,79 zł
Polska fasolka po bretońsku
Najniższa cena: 6,99 zł
Zupa krem z dyni
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Zupa krem z zielonych warzyw
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Cena przed obniżką: 7,99 zł
Szpinak w liściach mrożony
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Groszek konserwowy (soczysty i sprężysty)
Najniższa cena: 5,49 zł
Cieciorka (chrupka i pożywna)
Najniższa cena: 6,79 zł
Teksańska fasolka cayenne
Najniższa cena: 6,99 zł
Ryż w 100% z kalafiora
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Warzywne risotto z patelni
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Warzywne Burrito z ryżem
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Przechowywanie produktu przed otwarciem: W mroźni lub zamrażalniku (-18°C): kilka miesięcy przestrzegając daty BB podanej na opakowaniu.
Nie zamrażać ponownie produktu rozmrożonego.
Przechowywanie produktu po otwarciu: W chłodni lub lodówce (0 à +3°C): 24 h
Sposób przygotowania:
Na patelni: smażyć 7 minut z dodatkiem tłuszczu, bez uprzedniego rozmrażania
Rekomendowany przepis na ZUPĘ GRZYGOWĄ:
SKŁADNIKI (4 porcje):
Włoszczyzna 1000 ml
Mieszanka Grzybów 400 g
Białe wino 200 ml
Olej 40 ml
Sok z cytryny 20 ml
Gałka muszkatołowa szczypta
Kwaśna śmietana 125 ml
Żółtko 1 szt.
Cebula 100 g
Koperek do dekoracji
Ciasto francuskie 1 arkusz
Sól, pieprz do smaku
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Grzyby podsmażyć z cebulą, a następnie zalać bulionem zrobionym z włoszczyzny i winem. Całość przyprawić, dodać sok z cytryny. Śmietanę połączoną z żółtkiem dodać do zupy, nie gotować. Zupę zapiec pod ciastem francuskim w 200°C, około 8 min. Udekorować koperkiem.
Przechowywanie produktu przed otwarciem: W mroźni lub zamrażalniku (-18°C): kilka miesięcy przestrzegając daty BB podanej na opakowaniu.
Nie zamrażać ponownie produktu rozmrożonego.
Przechowywanie produktu po otwarciu: W chłodni lub lodówce (0 à +3°C): 24 h
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów