Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka do wypieku pizzy.
bezglutenowa
skrobia kukurydziana
skrobia z tapioki
mąka ryżowa
cukier
emulgator: hydroksypropylometyloceluloza (E464)
sól
Może zawierać śladowe ilości soi.
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Produkt UE |
Typ | Torebka |
Waga brutto 478
g
Średnia miara (e)
inne
polski
Rozpuścić 25 g świeżych drożdży w 300 ml ciepłej wody. Po rozpuszczeniu drożdży dodać 20 g oliwy z oliwek i wymieszać z 500 g mieszanki. Po uzyskaniu gładkiej i jednorodnej konsystencji rozwałkować, przykryć folią spożywczą nasmarowaną olejem i zostawić w ciepłym miejscu do wyrośnięcia przez około 30/40 minut. Rozciągnąć ciasto opuszkami palców na blaszce i dodać składniki według własnego gustu. Piec w temperaturze 200°C przez około 25 min lub, jeśli to możliwe, skorzystać z programu do pieczenia pizzy. Schłodzić na ruszcie przez 2-3 minuty i pociąć na kawałki przed podaniem.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Pakowane w atmosferze ochronnej
Ocelio
Marka | Ocelio |
Wyprodukowano w UE
„Sawex Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością" Foods Spółka komandytowa
ul. Wiertnicza 70, 02-952 Warszawa, Polska
„Sawex Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością" Foods Spółka komandytowa ul. Wiertnicza 70, 02-952 Warszawa, Polska www.ocelio.pl Uwagi i sugestie: info@ocelio.pl
„Sawex Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością" Foods Spółka komandytowa ul. Wiertnicza 70, 02-952 Warszawa, Polska www.ocelio.pl Uwagi i sugestie: info@ocelio.pl
info@ocelio.pl
www.ocelio.pl