Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kiełbasa wieprzowa, wędzona, parzona, średnio rozdrobniona w osłonce kolagenowej fi 18 mm, wyprodukowana z rozdrobnionego mięsa wieprzowego, z dodatkiem surowców uzupełniających, przypraw, poddana obróbce termicznej wędzeniu, parzeniu.
produkowane w Polsce
100 g produktu ze 105 g mięsa z szynki
mięso wieprzowe z szynki (100 g produktu otrzymano ze 105 g mięsa z szynki)
sól
przyprawy
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
glukoza
substancja konserwująca: azotyn sodu
osłonka kolagenowa wołowa
Może zawierać zboża zawierające gluten (pszenicę, jęczmień), soję, seler i gorczycę.
Przeciwutleniacze | Zawiera |
konserwanty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 240
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Produkt UE |
Typ | Tacka |
g
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
48
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 6
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Morliny
Marka | Morliny |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Morliny od 1992 r. Okolice Ostródy Dobre mięso i wędliny
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa
Animex Foods sp. z o.o. ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa, Oddział w Starachowicach, ul. Krańcowa 4, 27-200 Starachowice
Animex Foods sp. z o.o. ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa