VEGETA NATUR
Przyprawa do złocistego kurczaka

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia węgierska – ognista, ostra, pełna temperamentu. Charakteryzuje się dużą ilością cebuli, pomidorów oraz oczywiście papryki. Przyprawa do kurczaka po węgiersku jest kompozycją typowych dla tej kuchni przypraw i warzyw. Papryka słodka, ostra oraz chili nadają potrawom z drobiu zarówno ostry, pikantny smak, jak i atrakcyjny kolor.
z naturalnymi składnikami
bez dodatku glutaminianu monosodowego
bez dodatku konserwantów
Przyprawa do złocistego kurczaka
Przyprawa do indyka
Przyprawa do kurczaka
Przyprawa do kurczaka orientalna
Przyprawa do indyka i dań z drobiu
Przyprawa do kurczaka złocistego XL
Przyprawa do kurczaka po węgiersku
Przyprawa do kurczaka pikantna
Przyprawa do pieczonego kurczaka
Przyprawa do kaczki
Przyprawa do kurczaka z wędzoną papryką (bez dodatku soli)
Soczystego kurczaka sweet chili + WORECZEK DO PIECZENIA
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
26% taniej
Musztarda francuska (lekko ostra)
Cynamon mielony (w słoiczku)
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,79 zł
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Cynamon kora
Najniższa cena: 7,99 zł
Anyż (gwiazdki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Wanilia - laska
Najniższa cena: 19,99 zł
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - niebieski mix
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Kurczak duszony z bakłażanem Przygotowanie 15 min Gotowanie 55 min Porcje 4 Składniki: 600 g udek z kurczaka bez skóry i kości 3 łyżeczki przyprawy do kurczaka po węgiersku Kamis 1 łyżka mąki 3 łyżki oleju 1 mały bakłażan pokrojony w grubą kostkę 1 czerwona cebula pokrojona w cząstki 1 papryka czerwona pokrojona w grubą kostkę 150 ml czerwonego wytrawnego wina 1 puszka pomidorów bez skóry 100 ml kwaśnej śmietany 2 łyżki posiekanej mięty 1. Udka natrzyj przyprawą, odstaw na 1 godzinę. 2. Kurczaka oprósz mąką, podsmaż na patelni na złoty kolor, przełóż do naczynia żaroodpornego, dodaj warzywa, wino i pomidory. 3. Piecz w piekarniku ok. 50 min w temperaturze 175 °C. 4. Podawaj z kwaśną śmietaną i miętą.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów