VEGETA NATUR
Przyprawa do złocistego kurczaka

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia węgierska – ognista, ostra, pełna temperamentu. Charakteryzuje się dużą ilością cebuli, pomidorów oraz oczywiście papryki. Przyprawa do kurczaka po węgiersku jest kompozycją typowych dla tej kuchni przypraw i warzyw. Papryka słodka, ostra oraz chili nadają potrawom z drobiu zarówno ostry, pikantny smak, jak i atrakcyjny kolor.
z naturalnymi składnikami
bez dodatku glutaminianu monosodowego
bez dodatku konserwantów
Przyprawa do złocistego kurczaka
Przyprawa do kaczki
Przyprawa do kurczaka
Przyprawa do kurczaka orientalna
Przyprawa do kurczaka złocistego XL
Przyprawa do indyka i dań z drobiu
Przyprawa do kurczaka po węgiersku
Przyprawa do kurczaka pikantna
Przyprawa do pieczonego kurczaka
Przyprawa do kurczaka z wędzoną papryką (bez dodatku soli)
Soczystego kurczaka sweet chili + WORECZEK DO PIECZENIA
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Najniższa cena: 8,79 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 1,85 zł
Cytrynowy łosoś w ziołach - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 2,79 zł
Cynamon mielony (w słoiczku)
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Oregano
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Musztarda miodowa (łagodna)
Musztarda stołowa (łagodna)
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Czosnek granulowany mielony w całości
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa kuchni włoskiej
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Kurczak duszony z bakłażanem Przygotowanie 15 min Gotowanie 55 min Porcje 4 Składniki: 600 g udek z kurczaka bez skóry i kości 3 łyżeczki przyprawy do kurczaka po węgiersku Kamis 1 łyżka mąki 3 łyżki oleju 1 mały bakłażan pokrojony w grubą kostkę 1 czerwona cebula pokrojona w cząstki 1 papryka czerwona pokrojona w grubą kostkę 150 ml czerwonego wytrawnego wina 1 puszka pomidorów bez skóry 100 ml kwaśnej śmietany 2 łyżki posiekanej mięty 1. Udka natrzyj przyprawą, odstaw na 1 godzinę. 2. Kurczaka oprósz mąką, podsmaż na patelni na złoty kolor, przełóż do naczynia żaroodpornego, dodaj warzywa, wino i pomidory. 3. Piecz w piekarniku ok. 50 min w temperaturze 175 °C. 4. Podawaj z kwaśną śmietaną i miętą.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów