VEGETA NATUR
Przyprawa do złocistego kurczaka
Najniższa cena: 1,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kurczak to najczęściej wybierane mięso w polskich kuchniach. Lubimy odkrywać nowe, ale na własnych zasadach – znane i lubiane dania w nowym wydaniu, z twistem. Kurczak KAMIS w nowym, pikantniejszym wydaniu z dodatkiem chili. Uniwersalne użycie: do smażenia, pieczenia, duszenia. Wygodna kompletna przyprawa, która nadaje smaku i aromatu zmieniając dostępne mięso w znakomite danie w zaledwie kilka chwil.
bez dodatku konserwantów
bez dodatku glutaminianu monosodowego
bez dodatku aromatów i barwników
Przyprawa do złocistego kurczaka
Najniższa cena: 1,99 zł
Przyprawa do kurczaka z wędzoną papryką (bez dodatku soli)
Przyprawa do kurczaka złocistego XL
Przyprawa do indyka i dań z drobiu
Przyprawa do kurczaka
Przyprawa do kurczaka orientalna
Przyprawa do indyka
Przyprawa do kaczki
Przyprawa do kurczaka po węgiersku
Przyprawa do kurczaka pikantna
Przyprawa do pieczonego kurczaka
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Oregano
Czosnek granulowany mielony w całości
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa chińska - 5 smaków
Przyprawa do sosu tzatziki
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa do bigosu i potraw z kapusty
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Musztarda stołowa (łagodna)
Musztarda miodowa (łagodna)
Posypka bomba umami
Najniższa cena: 2,99 zł
Posypka wędzone chrupnięcie
Najniższa cena: 2,99 zł
Posypka bajglowa do wszystkiego
Najniższa cena: 2,99 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Pierś z kurczaka z warzywami Przygotowanie 10 min, gotowanie 30 min, porcje 3 Składniki: 500 g piersi z kurczaka (2 średnie filety) 2½ łyżeczki Przyprawy do kurczaka pikantnej Kamis 3 łyżki masła klarowanego 1 mała czerwona cebula, pokrojona w piórka ½ czerwonej papryki, pokrojonej w grube paski ½ zielonej papryki, pokrojonej w grube paski ½ żółtej papryki, pokrojonej w grube paski 10 pomidorów koktajlowych, pokrojonych na pół 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 1. Pierś z kurczaka dokładnie oprósz przyprawą. 2. Na patelni rozgrzej masło klarowane, smaż kurczaka po 2 min z każdej strony, zdejmij z patelni. 3. Na tej samej patelni umieść wszystkie warzywa i smaż je mieszając przez około 5 min. 4. Warzywa przełóż do naczynia żaroodpornego, ułóż na nich piersi z kurczaka, piecz w piekarniku przez około 20 min w 165 °C. 5. Kurczaka przed podaniem pokrój w grube plastry i posyp natką pietruszki. Podawaj z warzywami.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów