KRAKUS.
Kiełbasa żywiecka
Najniższa cena: 11,59 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Krakus. Kiełbasa żywiecka w jednym kawałku została wcześniej podduszona w najlepszych warunkach. Jest krucha w środku i smakuje wyraziście dzięki dodatkom aromatycznych przypraw. Otoczona niejadalną osłonką. Możesz ją pokroić w plasterki na kanapki lub na kawałki i dodać do ulubionej potrawy.
mięso wieprzowe (100 g gotowego wyrobu wyprodukowano z 125 g mięsa)
sól
przyprawy
przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
Może zawierać: soję, zboża zawierające gluten (pszenicę, jęczmień), seler i gorczycę.
Wymiar liczbowy 230
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Owijka |
g
Kiełbasa żywiecka
Najniższa cena: 11,59 zł
Kiełbasa krakowska sucha w plastrach BIO
Krakowska sucha z szynki
Sucha żywiecka z szynki
Kiełbasa krakowska sucha pieczona
Salami łukowskie
Kiełbasa podsuszana
Żywiecka sucha
Sucha Krakowska z pieprzem
Kiełbasa szynkowa wieprzowa
Szynka eksportowa
Najniższa cena: 5,49 zł
27% taniej
Szynka eksportowa z piersi kurczaka
Najniższa cena: 6,15 zł
Boczek eksportowy
Cena przed obniżką: 7,29 zł
Kiełbasa krakowska sucha
Najniższa cena: 15,99 zł
Szynka eksportowa extra gładka
Najniższa cena: 6,99 zł
Kabanosy klasyczne wieprzowe
Najniższa cena: 14,49 zł
Kabanosy klasyczne drobiowo-wieprzowe
Najniższa cena: 14,49 zł
Szynka od szwagra
Parówki z szynki
Parówki z piersi kurczaka
Szynka w stylu włoskim
KIEŁBASA KRAKOWSKA SUCHA PIECZONA
Krakowska sucha z szynki
Kabanosy
Kiełbasa myśliwska
Boczek od szwagra
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 48 godzin. Powstawanie białego nalotu spowodowane jest naturalnym procesem zachodzącym w czasie przechowywania produktu i nie ma negatywnego wpływu na jakość wyrobu.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 25
Morliny 15, 14-100 Ostróda
Animex Foods Spółka z o.o. sp.k. Morliny 15, 14-100 Ostróda Oddział w Starachowicach 27-200 Starachowice ul. Krańcowa 4
Krakus
Marka | Krakus |
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.