Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sycylia to nie tylko piękne plaże i gorący, niemal tropikalny klimat. Wyspa ta ma do zaoferowania całe mnóstwo lokalnych pyszności, z których Włosi są dumni a do tego dzielą się nimi z resztą świata. Firma Campo d’Oro, zlokalizowana w południowo wschodniej części wyspy, od ponad 30 lat zamyka w opakowania dojrzewające w pełnym słońcu dary tej ziemi, zachowując ich smak i aromat. Misją firmy jest promowanie sycylijskiej tradycji kulinarnej w możliwie najbardziej autentyczny sposób ze szczególną dbałością o utrzymanie równowagi pomiędzy zachowaniem dawnego wyspiarskiego rzemiosła i tradycji oraz utrzymanie najwyższej jakości surowców, przy nieustannym dbaniu o środowisko. Sos z dodatkiem miecznika i bakłażana to jedno z bardziej popularnych dań kuchni sycylisjkiej. Łagodny smak bakłażana podkreślony wyraźnym smakiem ryby, zadowoli podniebienie każdego smakosza.
Pulpa pomidorowa 41%, bakłażany 15%, wino białe, miecznik 12%(z Oceanu Atlantyckiego i lub Pacyfiku), puree z pomidorów, oliwa extra virgin, cebula, cukier, czosnek, sól, olej słonecznikowy, anchois , ostra papryka, natka pietruszki.
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | ||
Wartość energetyczna (kcal) | ||
Tłuszcz (g) | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | ||
Węglowodany (g) | ||
w tym cukry (g) | ||
Białko (g) | ||
Błonnik (g) | ||
Sól (g) |