KRESTO
Mango liofilizowane (bezglutenowe)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tapioka sama w sobie ma neutralny smak i zapach. Perełki z tapioki (granulat tapioki) używane są przede wszystkim do przygotowywania różnego rodzaju azjatyckich deserów.
Mango liofilizowane (bezglutenowe)
Banan liofilizowany (bezglutenowy)
Tortilla chilli - 25 cm (4 szt.)
Najniższa cena: 6,39 zł
Truskawka liofilizowana (bezglutenowa)
Galaretka o smaku truskawkowym (50% mniej cukru)
Galaretka o smaku malinowym (50% mniej cukru)
Galaretka o smaku cytrynowym (50% mniej cukru)
Ananas liofilizowany (bezglutenowy)
Malina liofilizowana (bezglutenowa)
Kulki do bubble tea i deserów z sokiem z marakui
Kulki do bubble tea i deserów z sokiem truskawkowym
Kulki do bubble tea i deserów z sokiem jagodowym
Przyprawa do kawy i deserów
Burak liofilizowany (bezglutenowy)
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie (premium)
Kisiel o smaku malinowym (bez dodatku cukru)
Borówka amerykańska liofilizowana (bezglutenowa)
Ananas (kawałki) w lekkim syropie
Brzoskwinie (połówki) w lekkim syropie
Jabłka prażone klasyczne (kawałki)
Jabłka prażone
Cynamon mielony XXL
Pektyna (do wyrobu przetworów owocowych) bezglutenowa
Pestki dyni łuskane
Cynamon mielony
Ananas w kawałkach
Pinsa BIO (2 szt.)
Cukier z cynamonem (do ciast i deserów)
Sernix - dodatek do pieczenia sernika (na 1kg twarogu)
Zakwas chlebowy żytni (na 0,5 kg mąki)
Laska wanilii Bourbon BIO
Tapioka - perły do deserów
Aquafaba - wegański zamiennik jajka
Fajny pisak XXL - biały
Glutaminian sodu
Krem do gotowania migdałowy bezglutenowy BIO
Krople z czekolady ciemnej (dekoracyjne)
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed nasłonecznieniem.
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.decare.pl
Tartrazyna, czerwień allura: może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
New Grade
Marka | New Grade |
Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Deser z tapioki Składniki na 4 porcje: - 80 g tapioki perły - 400 ml mleczka kokosowego - 4 łyżki cukru kokosowego - 50 ml wody - 1/4 łodygi trawy cytrynowej - sok i skórka z 1/2 limonki - 8 łyżek pulpy z mango Przygotowanie: Do garnka wlewamy mleczko, wodę i wsypujemy perły z tapioki. Moczymy je przez 45 minut. Po upływie tego czasu dodajemy cukier i zmiażdżoną trawę cytrynową. Całość gotujemy przez 15-20 minut na wolnym ogniu, do uzyskania przezroczystych kuleczek. Na koniec dodajemy sok i skórkę z limonki, mieszamy. Na spody naczyń wlewamy pulpę z mango, zalewamy puddingiem i na koniec dekorujemy skórką z limonki.
Wyprodukowano w Tajlandii.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00