PODRAVKA
Ajvar łagodny (pasta warzywna)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zupa Pho to rozgrzewające danie oparte na esencjonalnym bulionie, aromatycznych składnikach oraz sycącym makaronie ryżowym. W zależności od użytego mięsa, zupa posiada różne nazwy - dodając wołowinę, przygotujesz zupę Pho bo, natomiast przy użyciu kurczaka, zupę Pho ga.
kuchnia wietnamska
Ajvar łagodny (pasta warzywna)
Ajvar ostry (pasta warzywna)
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta Wasabi (do sushi)
Pasta Pad Thai
Tahini (pasta sezamowa)
Kurczak po japońsku Teriyaki - pasta do smażenia
Kurczak po indyjsku Tikka Masala - pasta do smażenia
Tahini (pasta sezamowa) BIO
Pasta Pad Thai bezglutenowa
Pasta truflowa
Pasta Massaman Curry
Pasta Żółte Curry
Pasta Tom Yum bezglutenowa
Pasta z imbiru, czosnku i chili
Pasta z imbiru
Makaron Pad Thai - pasta do smażenia
Pasta paprykowa ostra
Pasta paprykowa łagodna
Pasta wasabi
Pasta curry czerwona
Pasta Bulgogi (średnio ostra)
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny (instant)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Sos sojowy premium
Czarny sezam
Ocet ryżowy
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
2
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Zupa Pho to legendarne wietnamskie danie. Z pastą Pho szybko przygotujesz nie tylko tę zupę, ale również inne dania mięsne oraz wegetariańskie.
Zupa Pho z makaronem 20 min. 2 x Składniki - 50 g pasty Pho - 0,5 l bulionu wołowego instant - 100 g makaronu ryżowego - 2 łyżki szczypioru drobno posiekanego - 1 papryczka chilli pokrojona w kawałki - 1 laska cynamonu - 2 goździki - 1 anyż (gwiazdka) Przygotowanie 1. W garnku zagotuj bulion wołowy, a następnie dodaj pastę Pho, laskę cynamonu, goździki oraz anyż. Wymieszaj i zagotuj. 2. Ugotuj makaron. 3. Do misek włóż makaron, chili oraz szczypiorek, a następnie zalej gorącą zupą. Tip: Możesz dodać ugotowane mięso pokrojone w cienkie plastry.
Wyprodukowano w Indiach.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00