HOUSE OF ASIA
Pasta Bulgogi (średnio ostra)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bulgogi to średnio-pikantna, koreańska wołowina BBQ, którą od teraz w prosty sposób przygotujesz w domu. Zamarynuj ulubione mięso w paście, a następnie usmaż je lub ugrilluj i podawaj z wybranymi dodatkami. Zamiast wołowiny możesz użyć innego mięsa, owoców morza, a nawet tofu. Tradycyjnie bulgogi podawane są na liściach sałaty, z dodatkiem białego ryżu, pikantnej pasty guchujang oraz kimchi.
kuchnia koreańska
Pasta Bulgogi (średnio ostra)
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 7,99 zł
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Najniższa cena: 8,55 zł
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 3,99 zł
Pasta Pad Thai
Najniższa cena: 9,99 zł
Ocet ryżowy
Najniższa cena: 15,99 zł
Pasta Żółte Curry
Najniższa cena: 9,99 zł
Sos Teriyaki (gęsty)
Najniższa cena: 8,99 zł
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,59 zł
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Najniższa cena: 6,59 zł
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Najniższa cena: 10,79 zł
Pasta Massaman Curry
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Najniższa cena: 4,49 zł
Sos rybny
Najniższa cena: 8,99 zł
Grzyby Enoki
Najniższa cena: 8,79 zł
15% taniej
Makaron pszenny (instant)
Najniższa cena: 5,49 zł
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Bulgogi to słodko-pikantna, wołowina BBQ w koreańskim stylu. Zamarynuj mięso w paście, a następnie usmaż je lub ugrilluj. Możesz użyć innego mięsa, owoców morza, a nawet tofu.
Wołowina Bulgogi Składniki - 50 g pasty Bulgogi - 200 g wołowiny - 1 szalotka - 2 ząbki czosnku - 1 mała marchewka - 3 łyżki oleju - 50 ml wody - 2 łyżki szczypioru - 2 łyżki sezamu białego prażonego - 100 g ryżu jaśminowego Przygotowanie 1. Wołowinę pokrój w paski i marynuj w paście 10 min. 2. Na rozgrzaną patelnię wlej olej i podsmaż wołowinę. Dodaj posiekane szalotkę, czosnek i marchewkę. Smaż 1-2 min, w razie potrzeby dodaj wodę. 3. Podawaj z ryżem, posypane sezamem oraz szczypiorkiem.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00