HOUSE OF ASIA
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bulgogi to średnio-pikantna, koreańska wołowina BBQ, którą od teraz w prosty sposób przygotujesz w domu. Zamarynuj ulubione mięso w paście, a następnie usmaż je lub ugrilluj i podawaj z wybranymi dodatkami. Zamiast wołowiny możesz użyć innego mięsa, owoców morza, a nawet tofu. Tradycyjnie bulgogi podawane są na liściach sałaty, z dodatkiem białego ryżu, pikantnej pasty guchujang oraz kimchi.
kuchnia koreańska
sos SOJOWY 20 % (SOJA, woda, sól, mąka PSZENNA, cukier)
woda
cukier
pasta Miso 13 % (SOJA, ryż, sól, woda)
czosnek
olej SOJOWY
cebula
ocet
papryka chili czerwona
olej SEZAMOWY
imbir
barwnik: karmel
sól
Barwniki | Zawiera |
Alergeny: Soja, Sezam, Pszenica.
Wymiar liczbowy 50
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Tajlandia |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 60
g
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 4,25 zł
6% taniej
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Ocet ryżowy
Najniższa cena: 15,99 zł
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Najniższa cena: 11,99 zł
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Grzyby shiitake
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Najniższa cena: 7,99 zł
Sos Teriyaki (gęsty)
Najniższa cena: 7,99 zł
Sos rybny
Czarny sezam
Pędy bambusa (paseczki)
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Bulgogi to słodko-pikantna, wołowina BBQ w koreańskim stylu. Zamarynuj mięso w paście, a następnie usmaż je lub ugrilluj. Możesz użyć innego mięsa, owoców morza, a nawet tofu.
Wołowina Bulgogi Składniki - 50 g pasty Bulgogi - 200 g wołowiny - 1 szalotka - 2 ząbki czosnku - 1 mała marchewka - 3 łyżki oleju - 50 ml wody - 2 łyżki szczypioru - 2 łyżki sezamu białego prażonego - 100 g ryżu jaśminowego Przygotowanie 1. Wołowinę pokrój w paski i marynuj w paście 10 min. 2. Na rozgrzaną patelnię wlej olej i podsmaż wołowinę. Dodaj posiekane szalotkę, czosnek i marchewkę. Smaż 1-2 min, w razie potrzeby dodaj wodę. 3. Podawaj z ryżem, posypane sezamem oraz szczypiorkiem.