HOUSE OF ASIA
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron chiński, w postaci długich, cienkich nitek przygotujesz bez gotowania, wystarczy go zalać wrzątkiem i odczekać 4-5 minut.
Dodatkowo jest lekki i bardzo pożywny dzięki dużej zawartości białka - zawiera go aż 11g w 100g. Ma prosty, czysty skład, jedynie mąka pszenna, woda i sól.
kuchnia chińska
mąka PSZENNA 89,5 %
woda
sól
Może zawierać: jaja.
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Chiny |
Typ | Torebka |
Waga brutto 210
g
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Makaron Ramen
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron pszenny (instant)
Makaron Udon świeży
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 4,25 zł
6% taniej
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Czarny sezam
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Najniższa cena: 7,99 zł
Sos Teriyaki (gęsty)
Najniższa cena: 7,99 zł
Sos ostrygowy
Grzyby Mun (suszone)
Ocet ryżowy
Najniższa cena: 15,99 zł
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Najniższa cena: 11,99 zł
Makaron zalej wrzątkiem, odczekaj 4-5 minut i odcedź.
Najlepiej spożyć przed, numer partii: na opakowaniu. Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu i zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Więcej przepisów na dania kuchni azjatyckiej znajdziesz na www.houseofasia.pl
Bulion z pastą miso i grzybami shiitake Składniki - 100 g Makaronu pszennego - 30-45 g Pasty miso - 100 g Grzybów shiitake w zalewie pokrojonych w paski - 500 ml bulionu drobiowego - 1 papryczka chili pokrojona w plasterki - 3 łyżki posiekanej dymki - 2 łyżki oleju - czarny pieprz do smaku Przygotowanie 1. Makaron przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. 2. Do garnka wlej olej, podsmaż delikatnie grzyby z chili, następnie wlej bulion i całość doprowadź do wrzenia. Dodaj pastę miso, szczypiorek i dopraw do smaku czarnym pieprzem. 3. Do misek nałóż makaron i zalej gotowym bulionem.