HOUSE OF ASIA
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 4,29 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron chiński, w postaci długich, cienkich nitek przygotujesz bez gotowania, wystarczy go zalać wrzątkiem i odczekać 4-5 minut.
Dodatkowo jest lekki i bardzo pożywny dzięki dużej zawartości białka - zawiera go aż 11g w 100g. Ma prosty, czysty skład, jedynie mąka pszenna, woda i sól.
kuchnia chińska
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 4,29 zł
Makaron Ramen
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Najniższa cena: 4,29 zł
Makaron Udon
Makaron pszenny (instant)
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Makaron Udon świeży
Makaron Ramen
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy BIO
Makaron błyskawiczny (bez jajek)
Czarny sezam
Najniższa cena: 6,75 zł
33% taniej
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Najniższa cena: 17,85 zł
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,59 zł
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 4,29 zł
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Ryż do sushi
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Biały sezam
Najniższa cena: 6,85 zł
34% taniej
Ocet ryżowy
Najniższa cena: 15,99 zł
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Najniższa cena: 9,99 zł
Pasta Miso ciemna
Makaron Ramen
Pasta z imbiru, czosnku i chili
Makaron zalej wrzątkiem, odczekaj 4-5 minut i odcedź.
Najlepiej spożyć przed, numer partii: na opakowaniu. Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu i zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
| Marka | House of Asia |
Więcej przepisów na dania kuchni azjatyckiej znajdziesz na www.houseofasia.pl
Bulion z pastą miso i grzybami shiitake Składniki - 100 g Makaronu pszennego - 30-45 g Pasty miso - 100 g Grzybów shiitake w zalewie pokrojonych w paski - 500 ml bulionu drobiowego - 1 papryczka chili pokrojona w plasterki - 3 łyżki posiekanej dymki - 2 łyżki oleju - czarny pieprz do smaku Przygotowanie 1. Makaron przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. 2. Do garnka wlej olej, podsmaż delikatnie grzyby z chili, następnie wlej bulion i całość doprowadź do wrzenia. Dodaj pastę miso, szczypiorek i dopraw do smaku czarnym pieprzem. 3. Do misek nałóż makaron i zalej gotowym bulionem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów