FIT&EASY
Mix sałat Active
Cena przed obniżką: 7,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Słodko-kwaśny miks Bordo ze szpinakiem, burakiem i cz.kapustą to świeża, kolorowa, różnorodna, ciesząca oko bordowymi składnikami mieszanka warzyw. Unikalna na rynku, gdyż można ją pysznie przyrządzić zarówno na ciepło, jak i na zimno. Inspiracja dla konsumenta – przepisy znajdują się w środku etykiety.
Mix sałat Active
Cena przed obniżką: 7,49 zł
Mix sałat Intense
Cena przed obniżką: 6,99 zł
Mix sałat Family
Cena przed obniżką: 7,49 zł
Mix sałatkowy młodych listków - Romantica
Cena przed obniżką: 6,29 zł
Sałata mix - Weekend
Cena przed obniżką: 6,99 zł
Mix sałat Party
Cena przed obniżką: 7,49 zł
Mix sałat ze szpinakiem
Cena przed obniżką: 8,35 zł
Mix świeżych sałat BIO
Cena przed obniżką: 9,19 zł
Active Duopack 2x50g
Mix z białą kapustą
Mix z czerwoną kapustą
Sałatka Party
Mix sałat Active
Cena przed obniżką: 7,49 zł
Mix sałat Intense
Cena przed obniżką: 6,99 zł
Mix sałat Family
Cena przed obniżką: 7,49 zł
Mix sałatkowy młodych listków - Romantica
Cena przed obniżką: 6,29 zł
Sałata mix - Weekend
Cena przed obniżką: 6,99 zł
Mix sałat Party
Cena przed obniżką: 7,49 zł
Mix sałat ze szpinakiem
Cena przed obniżką: 8,35 zł
Mix sałat grillowy z kapustą i marchewką
Cena przed obniżką: 5,99 zł
Świeże warzywa na wok
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Świeże warzywa na patelnię po włosku
Cena przed obniżką: 10,49 zł
Szpinak myty
Szpinak Baby BIO
Rukola BIO
Active Duopack 2x50g
Rukola
Mix z białą kapustą
od +2˚C do +7˚C
Produkt umyty i gotowy do spożycia.
Przygotuj na zimno:
Składniki: Fit & Easy Bordo 150g, 20 sztuk winogron, 3 plasterki szynki parmeńskiej.
Dressing: 1,5 łyżki octu winnego z czerwonego wina, 1 łyżka musztardy Dijon, 2 łyżeczki miodu, 2 łyżki oliwy z oliwek
Przygotowanie: Winogrono pokroić na ćwiartki, szynkę porwać na drobne kawałki. Wsypać do salaterki mix Bordo, wysypać ćwiartki winogron, posypać kawałkami szynki. Przygotować dressing, mieszając dokładnie wszystkie składniki.
Przygotuj na ciepło:
Składniki: Fit & Easy Bordo 150g, 250g suchego makaronu tagliatelle, 100g suszonej żurawiny, 1 ser typu camembert, ocet balsamiczny, garść orzechów pinii.
Przygotowanie: Ugotować makaron. Ser typu camembert pokroić w plasterki. Na patelni rozgrzać oliwę, dodać mix Bordo, podsmażyć minutę ciągle mieszając, dorzucić żurawinę i ugotowany makaron. Wszystko wymieszać na patelni i przełożyć do salaterki. Na wierzchu ułożyć plastry sera typu camembert. Polać kilkoma kroplami octu balsamicznego i posypać prażonymi orzechami pinii.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów