Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wegański Sznycel od Garden Gourmet to roślinny produkt, wyróżniający się delikatnością i chrupiącą panierką, który powstał na bazie białka sojowego. W 100% Wegański Sznycel stanowi ciekawą alternatywę dla mięsa i jest idealną propozycją dla osób, które chcą je ograniczyć w diecie. Produkt zapewnia odpowiednią ilość białka oraz błonnika, a zarazem cechuje się doskonałym smakiem. Ze względu na swój delikatny aromat, przypadnie do gustu każdemu. Roślinny Sznycel Garden Gourmet można podawać jako danie główne z tradycyjnym puree ziemniaczanym oraz wybraną surówką. Ponadto, porcjowany odnajdzie się jako składnik różnego rodzaju kanapek, sałatek lub wrapów. Może być podawany na wiele sposobów, dzięki czemu nigdy się nie znudzi. Jego chrupiąca panierka i wyważony smak sprawiają, że wszyscy członkowie rodziny w nim zasmakują. Roślinny Sznycel w panierce powinien zagościć w diecie wszystkich osób poszukujących pożywnych, a zarazem smacznych posiłków stanowiących alternatywę dla dań mięsnych. Sznycel Wegański Garden Gourmet jest bardzo prosty w przygotowaniu. Wystarczy smażyć go na oleju przez około 7-9 minut (od czasu do czasu obracając) lub piec w piekarniku w 180 stopniach przez około 9-11 minut. Garden Gourmet Sznycel Roślinny to: pyszny obiad w kilka minut, źródło białka i błonnika, doskonała alternatywa dla kotleta schabowego, produkt odpowiedni dla wegan, wegetarian i osób ograniczających mięso. Wypróbuj Sznycla Roślinnego w swojej kuchni i odkryj walory produktów roślinnych!
woda
panierka 16,9 % (mąka PSZENNA, drożdże, sól, olej rzepakowy, ekstrakt z papryki, papryka, kurkuma)
białko SOJOWE 14,4 %
oleje roślinne w zmiennych proporcjach (rzepakowy, słonecznikowy)
mąka PSZENNA
skrobia kukurydziana
ocet spirytusowy
stabilizatory (metyloceluloza, guma guar)
błonnik z owoców cytrusowych
aromaty naturalne
sól
cebula w proszku
czosnek w proszku 0,2 %
regulator kwasowości (wodorotlenek potasu)
Może zawierać NASIONA SEZAMU, GORCZYCĘ, SELER i JAJA.
Produkt odpowiedni dla wegan
Smaki / Aromaty | Zawiera |
WEGAŃSKI PRODUKT NA BAZIE BIAŁKA SOJOWEGO. PODDANY WSTĘPNEJ OBRÓBCE TERMICZNEJ. ROZMROŻONY.
Skład: woda, panierka 16,9% (mąka PSZENNA, drożdże, sól, olej rzepakowy, ekstrakt z papryki, papryka, kurkuma), białko SOJOWE 14,4%, oleje roślinne w zmiennych proporcjach (rzepakowy, słonecznikowy), mąka PSZENNA, skrobia kukurydziana, ocet spirytusowy, stabilizatory (metyloceluloza, guma guar), błonnik z owoców cytrusowych, aromaty naturalne, sól, cebula w proszku, czosnek w proszku, regulator kwasowości (wodorotlenek potasu).
Wymiar liczbowy 180
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Opaska |
g
Średnia miara (e)
2
Opakowanie zawiera 2 porcje.
Piekarnik: Rozgrzej piekarnik do 180 °C. Piecz przez 9-11 minut, obróć w połowie czasu.
Smażyć w płytkim tłuszczu(Od postaci schłodzonej):Patelnia: Rozgrzej trochę oleju, smaż 7-9 minut na małym ogniu, obracaj w trakcie smażenia.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze 0-+7 °C. Nie zamrażać. Po otwarciu natychmiast zużyć. Należy spożyć do: patrz boczna strona opakowania.
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 7
Patelnia: Smaż przez 7-9 minut na rozgrzanym oleju na średnim ogniu, od czasu do czasu odwracając.
Piekarnik: Piecz 9-11 minut w piekarniku w 180 stopniach C, obróć w połowie czasu pieczenia.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Garden Gourmet
Marka | Garden Gourmet |
Green Dot
V-Label (European Vegetarian Union)
Wegański Sznycel od Garden Gourmet to roślinny produkt, wyróżniający się delikatnością i chrupiącą panierką, który powstał na bazie białka sojowego. W 100% Wegański Sznycel stanowi ciekawą alternatywę dla mięsa i jest idealną propozycją dla osób, które chcą je ograniczyć w diecie. Produkt zapewnia odpowiednią ilość białka oraz błonnika, a zarazem cechuje się doskonałym smakiem. Ze względu na swój delikatny aromat, przypadnie do gustu każdemu. Roślinny Sznycel Garden Gourmet można podawać jako danie główne z tradycyjnym puree ziemniaczanym oraz wybraną surówką. Ponadto, porcjowany odnajdzie się jako składnik różnego rodzaju kanapek, sałatek lub wrapów. Może być podawany na wiele sposobów, dzięki czemu nigdy się nie znudzi. Jego chrupiąca panierka i wyważony smak sprawiają, że wszyscy członkowie rodziny w nim zasmakują. Roślinny Sznycel w panierce powinien zagościć w diecie wszystkich osób poszukujących pożywnych, a zarazem smacznych posiłków stanowiących alternatywę dla dań mięsnych. Sznycel Wegański Garden Gourmet jest bardzo prosty w przygotowaniu. Wystarczy smażyć go na oleju przez około 7-9 minut (od czasu do czasu obracając) lub piec w piekarniku w 180 stopniach przez około 9-11 minut. Garden Gourmet Sznycel Roślinny to: pyszny obiad w kilka minut, źródło białka i błonnika, doskonała alternatywa dla kotleta schabowego, produkt odpowiedni dla wegan, wegetarian i osób ograniczających mięso. Wypróbuj Sznycla Roślinnego w swojej kuchni i odkryj walory produktów roślinnych!