O SOLE
Sól warzona jodowana
Najniższa cena: 2,69 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sól alpejska z rejonu Salzkammergut* Sól alpejska warzona ma wszechstronne zastosowanie w kuchni - sprawdza się do codziennego przyprawiania potraw. Podkreśla smak warzyw oraz mięs. Jest doskonała również do solenia wody do gotowania makaronów, kasz czy ryżów. *Sól alpejska Prymat jest wydobywana w czystym i malowniczym rejonie austriackich Alp - Salzkammergut, pokrytym głównie jeziorami oraz górami. Złoża soli, z których powstaje, pochodzą sprzed około 250 milionów lat.
Sól warzona jodowana
Najniższa cena: 2,69 zł
Sól morska jodowana (grubo mielona)
Sól morska jodowana - młynek
Sól morska jodowana gruboziarnista
Sól alpejska warzona drobnoziarnista jodowana
Sól morska jodowana drobnoziarnista
Sól morska jodowana o obniżonej zawartości sodu (z potasem)
Sól kamienna spożywcza jodowana
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Najniższa cena: 1,59 zł
Kwas cytrynowy XXL
Najniższa cena: 3,49 zł
Przyprawa do mięsa mielonego
Najniższa cena: 1,55 zł
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Najniższa cena: 1,89 zł
Przyprawa do kuchni meksykańskiej
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do kurczaka pikantna
Najniższa cena: 1,55 zł
Sól ziołowa
Najniższa cena: 1,59 zł
Curry
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do kuchni chińskiej
Najniższa cena: 1,79 zł
Sól morska jodowana drobnoziarnista
Najniższa cena: 4,99 zł
Przyprawa do mięs (bez glutaminianu sodu)
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do kurczaka
Najniższa cena: 1,55 zł
Szafran nitki
Najniższa cena: 5,19 zł
Tzatziki - czosnkowa przyprawa do sosu
Najniższa cena: 1,65 zł
Pieprz czarny grubo mielony
Najniższa cena: 1,79 zł
Cukier z cynamonem (do ciast i deserów)
Najniższa cena: 1,79 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska, Tel.: +48/32/47 33 833 www.prymatgroup.pl
Prymat
Marka | Prymat |
Sól alpejska z rejonu Salzkammergut* Sól alpejska warzona ma wszechstronne zastosowanie w kuchni - sprawdza się do codziennego przyprawiania potraw. Podkreśla smak warzyw oraz mięs. Jest doskonała również do solenia wody do gotowania makaronów, kasz czy ryżów. *Sól alpejska Prymat jest wydobywana w czystym i malowniczym rejonie austriackich Alp - Salzkammergut, pokrytym głównie jeziorami oraz górami. Złoża soli, z których powstaje, pochodzą sprzed około 250 milionów lat.
Warto wiedzieć Kiedy solimy potrawy? Aby potrawy smakowały jak najlepiej, dopraw je solą na końcu przyrządzania. Lepiej nie używać soli do pieczenia, smażenia czy marynowania, ale dodawać ją już pod sam koniec przygotowania potrawy, gdy np. mięso jest już prawie gotowe. Szczególnie dotyczy to wątróbki czy polędwicy wołowej, ponieważ posolenie ich przed obróbką termiczną może spowodować, że będą zbyt twarde. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów