INTER EUROPOL
Trójkąt z jabłkiem

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Nuta serowo- brzoskwiniowa pyszna słodka przekąska, powstaje na bazie chrupiącego ciasta półfrancuskiego z dodatkiem tłuszczów roślinnych. Sprawdzi się zarówno jako deser, jak i przekąska w ciągu dnia, która szybko zaspokoi "mały" głód. Idealnie pasuje do porannej kawy oraz popołudniowej herbaty.
Trójkąt z jabłkiem
Babeczka budyniowa
Wafle krówkowe
Ciasteczka maślane ze śliwkami
Choinka z piernika
Ciastka kruche
Kokosanki
Gwiazdka z piernika
Puchatek
Faworki
Nuta serowo-brzoskwiniowa
Kruche z ziarnami
Kruche ciasteczka z cukrem
Pierniczki bezglutenowe
Kokosanki z siemieniem lnianym
Kajzerka
Croissant
Paluszek śniadaniowy
Bułka ziemniaczana jasna
Chleb Słowiański
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Rogal z kruszonką
Rogal z makiem
Trójkąt z jabłkiem
Bagietka korzenna mała
Bagietka
Bułka z mąką graham
Podpłomyk z kiełkami żyta
Wstążka czekoladowa
Rogal wieloziarnisty
Chleb Farmera - krojony
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20 °C, do 24 godzin od mementu produkcji
Inter Europol S.A.
ul. Słoneczna 22, 05-270 Marki, Polska
Nadzienie serowo-brzoskwiniowe 41% [ser twarogowy chudy (MLEKO) 13%, brzoskwinia w syropie 12% [brzoskwinie 9%, woda, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, kwas: E330], cukier, woda, masa JAJOWA pasteryzowana, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, MLEKO w proszku odtłuszczone, skrobia kukurydziana, LAKTOZA (MLEKO), stabilizatory: E410, E450, emulgatory: E472b, E477, regulatory kwasowości:
E262, E327, sól], mąka PSZENNA, margaryna [oleje roślinne (słonecznikowy, rzepakowy), całkowicie uwodorniony olej słonecznikowy, woda, tłuszcz kokosowy,emulgator: lecytyny słonecznikowe, sól, kwas: E330, aromat], masa JAJOWA pasteryzowana, cukier, MLEKO w proszku pełne, drożdże, glazura [woda, cukier, syrop glukozowy, substancja żelująca: E440, kwas: E330, aromaty, substancja konserwująca:
E202, barwnik: E160c, żywność barwiąca: ekstrakt z marchwi], gluten PSZENNY, sól, LAKTOZA (MLEKO), MLEKO w proszku odtłuszczone, glukoza (PSZENICA), środek
do przetwarzania mąki: E300
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20 °C, do 24 godzin od mementu produkcji
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów