KRESTO
Ananas liofilizowany (bezglutenowy)
Najniższa cena: 7,15 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pektyna do dżemów.
Ananas liofilizowany (bezglutenowy)
Najniższa cena: 7,15 zł
Malina liofilizowana (bezglutenowa)
Najniższa cena: 7,15 zł
Borówka amerykańska liofilizowana (bezglutenowa)
Najniższa cena: 7,15 zł
Truskawka liofilizowana (grys)
Najniższa cena: 6,15 zł
Kisiel o smaku malinowym (bez dodatku cukru)
Najniższa cena: 1,79 zł
36% taniej
Sernix - dodatek do pieczenia sernika (na 1kg twarogu)
Najniższa cena: 2,15 zł
Banan liofilizowany (bezglutenowy)
Najniższa cena: 7,15 zł
Zakwas chlebowy żytni (na 0,5 kg mąki)
Najniższa cena: 1,59 zł
Kruche korpusy deserowe bezglutenowe
Najniższa cena: 12,75 zł
Malina liofilizowana (grys)
Najniższa cena: 6,15 zł
Cukier z cynamonem (do ciast i deserów)
Najniższa cena: 1,79 zł
Burak liofilizowany (bezglutenowy)
Najniższa cena: 4,99 zł
Mango liofilizowane (bezglutenowe)
Najniższa cena: 7,15 zł
Morwa biała
Najniższa cena: 8,15 zł
Pinsa BIO (2 szt.)
Najniższa cena: 26,25 zł
Aquafaba - wegański zamiennik jajka
Najniższa cena: 13,15 zł
18% taniej
Jagoda liofilizowana (proszek)
Najniższa cena: 6,15 zł
Malina liofilizowana (proszek)
Najniższa cena: 6,15 zł
Laska wanilii Bourbon BIO
Najniższa cena: 18,69 zł
Krem do gotowania migdałowy bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 7,79 zł
Pestki dyni łuskane
Ananas (kawałki) w lekkim syropie
Brzoskwinie (połówki) w lekkim syropie
Przyprawa do kawy i deserów
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie (premium)
Galaretka o smaku truskawkowym (50% mniej cukru)
Galaretka o smaku malinowym (50% mniej cukru)
Galaretka o smaku cytrynowym (50% mniej cukru)
Jabłka prażone
Cynamon mielony
Ananas w kawałkach
Tapioka - perły do deserów
Cynamon mielony XXL
Kulki do bubble tea i deserów z sokiem jagodowym
Kulki do bubble tea i deserów z sokiem z marakui
Kulki do bubble tea i deserów z sokiem truskawkowym
Fajny pisak XXL - biały
Glutaminian sodu
Przygotować 2 kg owoców oraz 1 kg cukru. Do przygotowanych owoców wlać pół szklanki wody i zagotować. Zawartość opakowania wymieszać z jedną szklanką cukru. Wsypać do gotujących się owoców i mieszać.
Gotować od 3 do 5 minut. Wsypać pozostałą ilość cukru i gotować do całkowitego rozpuszczenia. Dodać łyżeczkę kwasku cytrynowego, rozpuszczonego w małej ilości gorącej wody.
Dokładnie wymieszać. Następnie należy zebrać pianę i rozlać gorący dżem do słoików. Zaleca się pasteryzować dżem przez 20 minut.