Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Anyż (gwiazdki) Kamis to przyprawa ze Wschodu, która pasuje niemal do każdego rodzaju dania: warzyw, mięs, potraw wytrawnych i na słodko, a także napojów. Anyż ma słodkawy, pikantny aromat z korzenną i świeżą nutą, która doskonale komponuje się z innymi smakami. W kuchni używa się owoców lub samych nasion.
Anyż gwiaździsty Kamis 8 g
Anyż w gwiazdkach
Najniższa cena: 6,99 zł
41% taniej
Anyż (gwiazdki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Cynamon mielony (w słoiczku)
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
26% taniej
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,79 zł
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Cynamon kora
Najniższa cena: 7,99 zł
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Posypka dekoracyjna cukrowa - niebieski mix
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Posypka dekoracyjna cukrowa - różowy mix
Wanilia - laska
Najniższa cena: 19,99 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Zbierane ręcznie, by zachować jak najwięcej naturalnego smaku oraz kształtu
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Zupa Pho z wołowiną Przygotowanie 30 min. Gotowanie 35 min. Porcje 6 Składniki: 2 cebule przekrojone na pół 50 g pokrojonego imbiru 6 ząbków czosnku 2 L bulionu wołowego 3 gwiazdki Anyżu Kamis 1 Kora Cynamonu Kamis 3 Goździki Kamis 3 łyżki sosu rybnego 200 g steka sól, pieprz do smaku Do podania: 200 g makaronu ryżowego 200 g tofu pokrojonego w kostkę po 2 łyżki posiekanego szczypiorku i kolendry 150 g kiełków fasoli mung ½ pokrojonej ostrej papryczki 1 limonka pokrojona w cząstki Sposób przygotowania: 1. Cebulę, imbir, czosnek opal palnikiem lub zapiecz na brązowy kolor w piekarniku. Następnie przełóż do garnka i zalej bulionem. 2. Dodaj anyż, cynamon, goździki i gotuj na wolnym ogniu przez ok. 30 min. w połowie dodaj sos rybny, na koniec dopraw solą i pieprzem. 3. W miskach/talerzach ułóż ugotowany makaron oraz pozostałe dodatki. 4. Wołowinę pokrój w bardzo cienkie plastry, ułóż w drugim garnku i zalej bardzo gorącym, przecedzonym wywarem. 5. Po 2 min. rozlej do misek, podawaj z cząstką limonki.
Zapakowano w Polsce
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów