KAMIS
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Najniższa cena: 2,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Anyż (gwiazdki) Kamis to przyprawa ze Wschodu, która pasuje niemal do każdego rodzaju dania: warzyw, mięs, potraw wytrawnych i na słodko, a także napojów. Anyż ma słodkawy, pikantny aromat z korzenną i świeżą nutą, która doskonale komponuje się z innymi smakami. W kuchni używa się owoców lub samych nasion.
Anyż gwiaździsty Kamis 8 g
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Najniższa cena: 2,99 zł
Przyprawa do frytek i ziemniaków
Najniższa cena: 2,29 zł
Mieszanka przyprawowa klasyczna
Najniższa cena: 2,89 zł
Musztarda francuska (lekko ostra)
Najniższa cena: 4,79 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Papryka słodka mielona
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Najniższa cena: 2,99 zł
Mieszanka przyprawowa do kurczaka
Najniższa cena: 2,99 zł
Mieszanka przyprawowa grzanki złociste
Najniższa cena: 2,99 zł
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Najniższa cena: 2,99 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 2,99 zł
Mieszanka przyprawowa do karkówki
Najniższa cena: 2,99 zł
Musztarda z cebulką prażoną i szalotką (łagodna)
Najniższa cena: 6,59 zł
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Glazura miodowo-musztardowa z chipotle (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,59 zł
Natka pietruszki
Najniższa cena: 2,49 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Zbierane ręcznie, by zachować jak najwięcej naturalnego smaku oraz kształtu
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Zupa Pho z wołowiną Przygotowanie 30 min. Gotowanie 35 min. Porcje 6 Składniki: 2 cebule przekrojone na pół 50 g pokrojonego imbiru 6 ząbków czosnku 2 L bulionu wołowego 3 gwiazdki Anyżu Kamis 1 Kora Cynamonu Kamis 3 Goździki Kamis 3 łyżki sosu rybnego 200 g steka sól, pieprz do smaku Do podania: 200 g makaronu ryżowego 200 g tofu pokrojonego w kostkę po 2 łyżki posiekanego szczypiorku i kolendry 150 g kiełków fasoli mung ½ pokrojonej ostrej papryczki 1 limonka pokrojona w cząstki Sposób przygotowania: 1. Cebulę, imbir, czosnek opal palnikiem lub zapiecz na brązowy kolor w piekarniku. Następnie przełóż do garnka i zalej bulionem. 2. Dodaj anyż, cynamon, goździki i gotuj na wolnym ogniu przez ok. 30 min. w połowie dodaj sos rybny, na koniec dopraw solą i pieprzem. 3. W miskach/talerzach ułóż ugotowany makaron oraz pozostałe dodatki. 4. Wołowinę pokrój w bardzo cienkie plastry, ułóż w drugim garnku i zalej bardzo gorącym, przecedzonym wywarem. 5. Po 2 min. rozlej do misek, podawaj z cząstką limonki.
Zapakowano w Polsce
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00