GZELLA
Pasztetowa Lux
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt wyprodukowany w 100 % z hodowli z własnego gospodarstwa.
Do hodowli nie użyto antybiotyków.
Do karmienia zwierząt stosowana jest wyłącznie pasza wyprodukowana we własnym gospodarstwie.
Wątrobianka – zwana również pasztetową. Wątrobianka domowej roboty to prawdziwy rarytas i prawdziwy smak dzieciństwa. Nasz przepis na wątrobiankę z Rusiborza jest prosty: mięso wieprzowe 44%, wątroba 20%, tłuszcz zwierzęcy wieprzowy, sól, woda, tkanka łączna wieprzowa, przyprawy, sól peklująca. Wątrobianka idealnie nadaje się do rozsmarowania na świeżej pajdzie chleba i wybornie smakuje z dodatkiem kiszonego ogórka. Aż cieknie ślinka! A może spróbujesz pszennych tostów z wątrobianką i ketchupem? Ciekawą alternatywą są również papryczki nadziewane wątrobianką z dodatkiem kiełków. Aż kusi żeby spróbować!
Wątrobianka z Rusiborza jest wędliną podrobową wieprzową parzoną, a następnie wędzoną. Należy pamiętać, że jej osłonka jest niejadalna.
Mięso wieprzowe 44%, wątroba 20%, tłuszcz zwierzęcy wieprzowy, sól, woda, tkanka łączna wieprzowa, przyprawy, substancja konserwująca: azotyn sodu
brak alergenów, bez laktozy, bezglutenowy
Pasztetowa Lux
Pasztetowa z borowikami
Pasztetowa delikatesowa
Wątrobianka w kawałku (320g-480g)
Kabanos wieprzowy (320g-480g)
Kiełbasa polska wędzona na gorąco (400g-600g)
Boczek pieczony w kawałku (320g-480g)
Kiełbasa swojska (280g-420g)
Szynka wiejska w kawałku (400g-600g)
Salceson biały w kawałku (360g-540g)
Polędwiczka wędzona w kawałku (320g-480g)
Kaszanka (400g-600g)
Kiełbasa krucha (320g-480g)
Przechowywać w temperaturze od 2 do 6 stopni Celcjusza. Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 2 dni od otwarcia opakowania.
Produkt gotowy do spożycia
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.