Potwierdzenie Twojej lokalizacji, pozwoli nam lepiej dopasować asortyment produktów i sposób dostawy Twoich zakupów. Więcej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt wyprodukowany w 100% z hodowli z własnego gospodarstwa.
Do hodowli nie użyto antybiotyków.
Do karmienia zwierząt stosowana jest wyłącznie pasza wyprodukowana we własnym gospodarstwie.
Posiadamy certyfikat QAFP.
Wątrobianka – zwana również pasztetową. Wątrobianka domowej roboty to prawdziwy rarytas i prawdziwy smak dzieciństwa. Nasz przepis na wątrobiankę z Rusiborza jest prosty: mięso wieprzowe 44%, wątroba 20%, tłuszcz zwierzęcy wieprzowy, sól, woda, tkanka łączna wieprzowa, przyprawy, sól peklująca. Wątrobianka idealnie nadaje się do rozsmarowania na świeżej pajdzie chleba i wybornie smakuje z dodatkiem kiszonego ogórka. Aż cieknie ślinka! A może spróbujesz pszennych tostów z wątrobianką i ketchupem? Ciekawą alternatywą są również papryczki nadziewane wątrobianką z dodatkiem kiełków. Aż kusi żeby spróbować!
Wątrobianka z Rusiborza jest wędliną podrobową wieprzową parzoną, a następnie wędzoną. Należy pamiętać, że jej osłonka jest niejadalna.
Zapisz się do newslettera i odbierz 10 zł
Kupon jest jednorazowy i przeznaczony dla nowych subskrybentów.
Aktywuje się przy zakupach od 100 zł.