BARILLA
Makaron penne rigate (pióra nacinane) bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
MAKARON BEZGLUTENOWY PRODUKT OTRZYMANY Z SUROWCÓW POCHODZĄCYCH Z PRZEMIAŁU ZIARNA KUKURYDZY I RYŻU WYPRODUKOWANY W POLSCE
MĄKA KUKURYDZIANA, MĄKA RYŻOWA
BEZ ORZECHÓW
BEZ GLUTENU, BEZ LAKTOZY, BEZ GMO, BEZ MIESA, BEZ ORZECHÓW, BEZ INNYCH ELERGENÓW
Makaron penne rigate (pióra nacinane) bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron spaghetti bezglutenowy
Makaron fusilli (świderki) bezglutenowy
Makaron penne (rurka skośna) bezglutenowy
Makaron fusilli (świderki) bezglutenowy
Makaron spaghetti bezglutenowy
Makaron ryżowy spaghetti bezglutenowy BIO
Makaron ryżowy razowy z dynią i imbirem bezglutenowy BIO
Makaron gryczany z batatami bezglutenowy BIO
Makaron proteinowy spaghetti (z soi i czerwonej fasoli adżuki) bezglutenowy BIO
Makaron Shirataki do woka (z mąki konjac) bezglutenowy
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy BIO
Makaron konjac tagliatelle bezglutenowy BIO
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
PRZECHOWYWAĆ W CHŁODNYM I SUCHYM MIEJSCU Z DALA OD ŹRÓDEŁ CIEPŁA
ZAGOTOWAĆ WODĘ (NA 1 L 100 GR MAKARONU), DODAĆ TROCHĘ SOLI I OLEJU, WRZUCIĆ MAKARON. GOTOWAĆ NA WOLNYM OGNIU, NIE DOPROWADZAĆ DO WRZENIA. CZAS GOT. 8-9 MIN ALDENTE, 10-12 MIN MAKARON GOTOWY, 13 MIN MAKARON CAŁKOWICIE MIĘKKI, PRODUKT SPOŻYWCZY DO KONSUMPCJI PO UPRZEDNIM PRZYGOTOWANIU, PRZEZNACZONY TAKŻE DLA OSÓB NA DIECIE BEZGLUTENOWEJ
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00