MAKŁOWICZ I SYNOWIE
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Rummo to oryginalny włoski makaron, wytwarzany już od 177 lat. Produkowany jest z wysokiej jakości semoliny z pszenicy durum, dzięki której podczas gotowania chłonie mniej wody i pozostaje al dente. Zawiera 14,5% białka na 100g. Makaron podlega wydłużonemu procesowi wyrabiania i jest wytłaczany poprzez formy z brązu, w wyniku czego powstaje sprężysty, nie sklejający się makaron z szorstką, porowatą powierzchnią, idealnie łączącą się z sosem. Nawet po dwukrotnym ugotowaniu lub podgrzaniu zachowuje swój kształt.
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron Conchigliette - muszelka mała
Makaron Corals - kolanko
Makaron cavatappi (korkociąg)
Makaron gnocchi
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Makaron fale (tagliatelle mosse)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron sprężynki (do dania mac&cheese)
Makaron Rigatoni IGP (z pszenicy durum)
Makaron muszelki (conchigliette piccole)
Makaron muszelki
Makaron Orecchiette Pugliesi
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Makaron Orecchiette
Makaron kolanko duże
Makaron kukurydziany cornetti rigati (kolanka) bezglutenowy 500g
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Makaron dla dzieci - dinozaury bezglutenowy BIO
Gnocchi ziemniaczane
Makaron penne rigate (rurki skośne)
Makaron fusilli (świderki)
Makaron linguine
Makaron spaghetti grossi
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Czas gotowania: 10 min. Zalecamy jednak sprawdzenie miękkości makaronu w trakcie gotowania, dopasowując ją do indywidualnego smaku.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Contrada Ponte Valentino Z.I. Area ASI 82100, Benevento, Włochy
RUMMO S.p.A, Contrada Ponte Valentino Z.I. Area ASI 82100, Benevento, Włochy
Rummo
| Marka | Rummo |
Green Dot
Makaron produkowany z semoliny z pszenicy durum nie skleja się, jest sprężysty i zachowuje swój kształt. Powolny proces produkcji oraz wytłaczanie poprzez formy z brązu nadają wyjątkową szorstką, porowatą powierzchnię, dzięki której makaron idealnie łączy się z sosem.
Włochy