LUBELLA
Makaron świdry (fusili)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Rummo to oryginalny włoski makaron, wytwarzany już od 177 lat. Produkowany jest z wysokiej jakości semoliny z pszenicy durum, dzięki której podczas gotowania chłonie mniej wody i pozostaje al dente. Zawiera 14,5% białka na 100g. Makaron podlega wydłużonemu procesowi wyrabiania i jest wytłaczany poprzez formy z brązu, w wyniku czego powstaje sprężysty, nie sklejający się makaron z szorstką, porowatą powierzchnią, idealnie łączącą się z sosem. Nawet po dwukrotnym ugotowaniu lub podgrzaniu zachowuje swój kształt.
semolina z pszenicy durum.
Może zawierać: soję.
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Typ | Torebka |
Waga brutto 504
g
Średnia miara (e)
Makaron świdry (fusili)
Makaron fusili (świderki)
Makaron Fusilli - świderek
Makaron świderki (eliche)
Makaron świderki z warzywami (eliche)
Makaron świdry pełnoziarniste (fusilli)
Makaron Fusilli Integrale - świderki pełnoziarniste
Makaron warzywny (z soczewicy czerwonej) - świderki
Makaron warzywny (z zielonego groszku) - świderki
Makaron warzywny (z ciecierzycy) - świderki
Makaron fusilli (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron świdry z orkiszem pełnoziarniste (fusili)
Makaron świderek
Makaron pełnoziarnisty fusilli (świderki) BIO
Makaron fusilli (świderki) bezglutenowy
Makaron świderki (eliche) w 2 min.
Makaron razowy - świderki
Makaron fusilli (świderki) bezglutenowy
Makaron świderki
Gnocchi ziemniaczane
Makaron penne rigate (rurki skośne)
Makaron fusilli (świderki)
Makaron spaghetti grossi
Makaron linguine
Makaron tagliatelle
Czas gotowania: 10 min. Zalecamy jednak sprawdzenie miękkości makaronu w trakcie gotowania, dopasowując ją do indywidualnego smaku.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Contrada Ponte Valentino Z.I. Area ASI 82100, Benevento, Włochy
RUMMO S.p.A, Contrada Ponte Valentino Z.I. Area ASI 82100, Benevento, Włochy
Rummo
Marka | Rummo |
Green Dot
Makaron produkowany z semoliny z pszenicy durum nie skleja się, jest sprężysty i zachowuje swój kształt. Powolny proces produkcji oraz wytłaczanie poprzez formy z brązu nadają wyjątkową szorstką, porowatą powierzchnię, dzięki której makaron idealnie łączy się z sosem.
Włochy