HORTEX
Mieszanka 7 składnikowa
Cena przed obniżką: 7,85 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Warzywa grillowane są bardzo uniwersalne, można je stosować zarówno na zimno, jak i na ciepło – jako przekąski, sałatki, dania główne, kanapki, czy na pizzy i w burgerach. Gama SERVICE to produkty READY TO EAT – możliwe do zastosowania na zimno, tuż po rozmrożeniu, idealnie sprawdzą się w wielu daniach, skracając czas ich przygotowania.
Bakłażany. Może zawierać seler.
Może zawierać: Seler i produkty zawierające seler
Mieszanka 7 składnikowa
Cena przed obniżką: 7,85 zł
Warzywa na patelnię klasyczne
Ryż w 100% z brokuła
Ryż w 100% z kalafiora
Ryż w 100% z cukinii
Mrożone warzywa do zapiekania z gnocchi
Przygotowane na parze Mieszanka warzywna Kalifornia
Trio warzyw grillowanych
Bakłażany grillowane
Kukurydza złocista
Najniższa cena: 4,29 zł
Kukurydza złocista (2x85g)
Najniższa cena: 6,99 zł
Groszek konserwowy tradycyjny
Pieczarki marynowane tradycyjne
Najniższa cena: 5,99 zł
Groszek konserwowy
Najniższa cena: 3,69 zł
Fasola czerwona Kidney
Najniższa cena: 5,59 zł
Fasola biała
Najniższa cena: 5,29 zł
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Cena przed obniżką: 6,99 zł
Groszek zielony mrożony
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Cieciorka
Najniższa cena: 5,59 zł
Kukurydza Złocista BIO
Najniższa cena: 5,89 zł
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Cena przed obniżką: 6,99 zł
Groszek drobny
Najniższa cena: 6,45 zł
Groszek konserwowy (2x75g)
Najniższa cena: 7,99 zł
Kukurydza złocista z groszkiem
Najniższa cena: 6,59 zł
Groszek konserwowy drobny
Najniższa cena: 7,89 zł
Przechowywanie produktu przed otwarciem: W mroźni lub zamrażalniku (-18°C): kilka miesięcy przestrzegając DLUO podanej na opakowaniu.
Nie zamrażać ponownie produktu rozmrożonego.
Przechowywanie produktu po otwarciu: W chłodni lub lodówce (0 do +3°C): 24 h
Sposób przygotowania:
"PIEC KONWEKCYJNY: piec w temp. 180°C przez 15 minut na 1kg mrożonego produktu w odkrytej pełnej gastronormie
Nieogrzany piekarnik konwekcyjny: piec w temp. 120°C przez 45 minut na 2,5kg zamrożonego produktu w odsłoniętej pełnej gastronomii
PATELNIA: mieszając smażymy przez 10 minut na 500g mrożonego produktu
NA ZIMNO: Rozmrażać 12-24 h dla 1 kg w temp. max+3°C i przechowywać max 2h w temp.+3°C.
Obowiązkiem każdego użytkownika jest ścisłe przestrzeganie sposobu przygotowania w celu zagwarantowania jakości produktu