PROSTE HISTORIE
Uszka z mięsem

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Khinkali z habanero mrożone
Uszka z mięsem
Pyzy z mięsem mrożone
Pielmieni wieprzowo-wołowe mrożone
Pielmieni z kurczakiem mrożone
Pyzy z mięsem mrożone
Kartacze z mięsem
Khinkali z habanero mrożone
Kartacze z mięsem mrożone
Mini chinkali mrożone
Pierogi domowe z mięsem mrożone
Uszka z mięsem mrożone
Paluszki surimi o smaku krabów
Khinkali z mięsem mrożone
Przechowywać w temperaturze (-18)°C lub niższej do daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Najlepiej spożyć przed datą minimalnej trwałości. Sposób przygotowania podano na opakowaniu produktu.
Pierożki na parze z dim sum: ułóż pierożki w parowarze bomboo. Zalej garnek wodą i podgrzej. Gdy woda się zagotuje, umieść zamknięty parowar nad garnkiem i gotuj na parze przez 15-20 minut.
Pierożki gotowane: gotuj w garnku z wodą przez 6-8 minut.
Pierożki na parze: wlej wodę do garnka i podgrzej. Gdy woda się zagotuje, ułóż pierożki na desce do gotowania na parze i gotuj na parze przez 15-20 minut.
Airfrayer: piecz przez 8-12 minut w temperaturze 180°C. Wstrząsnąć w połowie czasu gotowania.
Przechowywać w temperaturze (-18)°C lub niższej do daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Najlepiej spożyć przed datą minimalnej trwałości. Sposób przygotowania podano na opakowaniu produktu.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów