PROSTE HISTORIE
Pyzy z mięsem mrożone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Khinkali z habanero mrożone
Pyzy z mięsem mrożone
Pyzy z mięsem mrożone
Khinkali z mięsem mrożone
Khinkali z habanero mrożone
Kartacze z mięsem mrożone
Pierogi domowe z mięsem mrożone
Kartacze z mięsem
Uszka z mięsem
Uszka z mięsem mrożone
Khinkali z mięsem mrożone
Paluszki surimi o smaku krabów
Przechowywać w temperaturze (-18)°C lub niższej do daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Najlepiej spożyć przed datą minimalnej trwałości. Sposób przygotowania podano na opakowaniu produktu.
Pierożki na parze z dim sum: ułóż pierożki w parowarze bomboo. Zalej garnek wodą i podgrzej. Gdy woda się zagotuje, umieść zamknięty parowar nad garnkiem i gotuj na parze przez 15-20 minut.
Pierożki gotowane: gotuj w garnku z wodą przez 6-8 minut.
Pierożki na parze: wlej wodę do garnka i podgrzej. Gdy woda się zagotuje, ułóż pierożki na desce do gotowania na parze i gotuj na parze przez 15-20 minut.
Airfrayer: piecz przez 8-12 minut w temperaturze 180°C. Wstrząsnąć w połowie czasu gotowania.