WINIARY
Budyń o smaku czekoladowym (z cukrem) bezglutenowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Deser w proszku Produkt ogólnego przeznaczenia, do spożycia po przygotowaniu zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu.
bez cukru
skrobia
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu
czekolada 1 % (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu)
Produkt może zawierać gluten, jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu.
bez cukru
Bez cukru
Wymiar liczbowy 42
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torba |
g
4
ok. 532 g produktu po przyrządzeniu (4 porcje)
Budyń o smaku czekoladowym (z cukrem) bezglutenowy
Budyń o smaku czekoladowym (bez cukru)
Budyń o smaku czekoladowym
Budyń o smaku czekoladowym (bez cukru) bezglutenowy
Budyń o smaku czekoladowym (bez cukru) bezglutenowy
Budyń czekoladowy bezglutenowy BIO
Budyń o smaku czekoladowym z żurawiną (bez cukru) BIO
Kisiel o smaku malinowym
Najniższa cena: 1,59 zł
28% taniej
Kisiel o smaku owoców leśnych
Najniższa cena: 1,59 zł
28% taniej
Kisiel o smaku wiśniowym
Najniższa cena: 1,59 zł
28% taniej
Kisiel o smaku truskawkowym
Najniższa cena: 1,59 zł
28% taniej
Kisiel o smaku czarnej porzeczki
Najniższa cena: 1,59 zł
28% taniej
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Kajmak - masa krówkowa tradycyjna
Drożdże uniwersalne instant (na 0,5kg mąki)
Drożdże do pizzy (na 0,5kg mąki)
Soda oczyszczona
Ekstrakt naturalny - wanilia z Madagaskaru
Ekstrakt naturalny - amaretto typu włoskiego
Tęczowe pisanki - mix dekoracji
Żelatyna spożywcza
Kwasek cytrynowy
Przygotuj: 0,5 l zimnego mleka (2 szklanki) i 2 łyżki cukru (ok. 30 g) 1. Rozmieszaj zawartość torebki w 1 szklance mleka. 2. Zagotuj pozostałe mleko z cukrem. Zestaw garnek z ognia i wlej rozmieszany proszek. Całość chwilę gotuj, ciągle mieszając. 3. Gotowy budyń wlej do salaterek. Dobre rady: Nie przypalisz budyniu, jeśli przed wlaniem mleka wypłuczesz zimną wodą dno garnka. Zamiast cukrem, deser możesz posłodzić miodem lub syropem klonowym. Wówczas budyń ugotuj na mniejszej ilości mleka (400 ml).
Najlepiej spożyć przed końcem / Nr partii - patrz przy zgrzewie. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przyrządzania:
Przygotuj:
• 0,5 l zimnego mleka (2 szklanki)
• 2 łyżki cukru (ok. 30 g)
Rozmieszaj zawartość torebki w 1 szklance mleka. Zagotuj pozostałe mleko z cukrem. Zestaw garnek z ognia i wlej rozmieszany proszek. Całość chwilę gotuj, ciągle mieszając. Gotowy budyń wlej do salaterek.
ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa
FoodWell Sp. z o.o. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.foodwell.pl www.delektujemy.pl
Delecta
Marka | Delecta |