BIO PLANET
Ryż Arborio do risotto BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ryż do risotto marki Kresto to idealny wybór do przygotowania klasycznego, kremowego risotto. Wysokiej jakości ziarna zapewniają doskonałą konsystencję i smak potrawy. Sięgnij po produkty Kresto i ciesz się autentycznym włoskim smakiem w swoim domu.
Kresto Ryż do risotto 2 kg
wyborny
uniwersalny
aromatyczny
Ryż Arborio do risotto BIO
Ryż arborio do risotto
Ryż do risotto (3x100g)
Ryż do risotto (luzem)
Malina liofilizowana (bezglutenowa)
Najniższa cena: 7,15 zł
Ananas liofilizowany (bezglutenowy)
Najniższa cena: 7,15 zł
Mango liofilizowane (bezglutenowe)
Najniższa cena: 7,15 zł
Truskawka liofilizowana (bezglutenowa)
Najniższa cena: 7,15 zł
Malina liofilizowana (grys)
Najniższa cena: 6,15 zł
Banan liofilizowany (bezglutenowy)
Najniższa cena: 7,15 zł
Borówka amerykańska liofilizowana (bezglutenowa)
Najniższa cena: 7,15 zł
Malina liofilizowana (proszek)
Najniższa cena: 6,15 zł
Truskawka liofilizowana (grys)
Najniższa cena: 6,15 zł
Jagoda liofilizowana (proszek)
Najniższa cena: 6,15 zł
Orzechy nerkowca
Orzechy włoskie
Orzechy laskowe
Orzechy włoskie
Orzechy nerkowca BIO
Orzechy macadamia
W rondelku rozgrzać kilka łyżek masła, dodać pokrojoną cebulę i podsmażyć aż się zeszkli. Dodać ryż i poczekać aż ryż wchłonie cały tłuszcz. Dodać przyprawy według uznania. Następnie dodawać porcjami bulion, mieszając aż każda jego porcja zostanie wchłonięta. Całość gotować ok 20 minut ciągle mieszając. Około 5 min. przed końcem gotowania dodać pozostałe składniki risotto (np. owoce morza).
Kraj pochodzenia:/ Numer partii:/ Najlepiej spożyć przed: nadruk z tyłu opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od nasłonecznienia i źródeł ciepła, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
- Temperatura: 5°C -25°C
- Wilgotność: do 75%
ul. Przemysłowa 8, 96-100 Skierniewice
Zapakowano przez: VOG Polska Sp. z o.o. ul. Przemysłowa 8, 96-100 Skierniewice tel.: 46 835 14 40, www.vog.pl
Kresto
Marka | Kresto |
Green Dot
Dla świadomie odżywiających się: Ryż do risotto to odmiana charakteryzująca się lekko zaokrąglonymi, szerokimi, pękatymi ziarnami. Po odpowiednim przegotowaniu w środku pozostaje al dente.