CELIKO
Budyń o smaku jagodowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,45 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bezglutenowy budyń o smaku malinowym Celiko to popularny i pyszny deser. Wytwarzany w oparciu o tradycyjne składniki według sprawdzonej receptury. Budyń Celiko jest produkowany przy użyciu starannie dobieranych surowców, w oparciu o reżim bezglutenowy. Aby urozmaicić budyń można udekorować go owocami, dżemem, syropem owocowym lub bakaliami. Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji po ok. 150 g. Produkt posiada certyfikat bezglutenowości. Celiko to polska firma zajmująca się produkcją certyfikowanych produktów bezglutenowych.
Budyń o smaku jagodowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,45 zł
Budyń o smaku bananowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,75 zł
15% taniej
Budyń o smaku krówki (bez cukru)
Budyń o smaku malinowym
Budyń o smaku truskawkowym (z cukrem) bezglutenowy
Galaretka przezroczysta o smaku owoców leśnych (bez cukru) bezglutenowa
Najniższa cena: 2,55 zł
Galaretka o smaku truskawkowym (bez cukru) bezglutenowa
Najniższa cena: 2,55 zł
Galaretka o smaku cytrynowym (bez cukru) bezglutenowa
Najniższa cena: 2,55 zł
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,45 zł
3% więcej
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,15 zł
Budyń o smaku jagodowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,45 zł
Soda oczyszczona bezglutenowa
Najniższa cena: 2,29 zł
13% taniej
Budyń o smaku śmietankowym (bez cukru) bezglutenowy
Baton orzechowy keto booster bezglutenowy
Ciasto brownie bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Muffiny klasyczne (z foremkami) bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Proszek do pieczenia bezglutenowy (na 1 kg mąki)
Ciasto drożdżowe bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Ciasto kruche bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Krówki o smaku toffi bezmleczne bezglutenowe
Śnieżynka - bita śmietana w proszku bezglutenowa
Z 0,5 l zimnego mleka odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty mleka dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00