PROSTE HISTORIE
Pyzy z mięsem mrożone

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Danie kuchni gruzińskiej - ciasto wypełnione soczystym mięsem wieprzowo-wołowym z dodatkiem aromatycznych przypraw.
Pyzy z mięsem mrożone
Kartacze z mięsem mrożone
Pyzy z mięsem mrożone
Kartacze z mięsem
Khinkali z mięsem mrożone
Khinkali z habanero mrożone
Uszka z mięsem
Uszka z mięsem mrożone
Pierogi domowe z mięsem mrożone
Pielmieni z kurczakiem mrożone
Pielmieni wieprzowo-wołowe mrożone
Mini chinkali mrożone
Pielmieni z kurczakiem mrożone
Pielmieni wieprzowo-wołowe mrożone
Zamrożone pierożki wrzucić do 3 litrów wrzącej, osolonej wody. Mieszając doprowadzić do wrzenia. Gotować na wolnym ogniu przez kolejne 14 minut. Wyjąć pierożki łyżką cedzakową, podawać z masłem lub śmietaną.