PROSTE HISTORIE
Pyzy z mięsem mrożone

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cienkie ciasto, soczyste nadzienie z wieprzowiny i wołowiny z dodatkiem aromatycznych przypraw. Tradycyjnie podawane z masłem, śmietaną lub octem.
Pyzy z mięsem mrożone
Kartacze z mięsem mrożone
Pyzy z mięsem mrożone
Kartacze z mięsem
Khinkali z mięsem mrożone
Khinkali z habanero mrożone
Uszka z mięsem
Uszka z mięsem mrożone
Pierogi domowe z mięsem mrożone
Pielmieni z kurczakiem mrożone
Pielmieni wieprzowo-wołowe mrożone
Mini chinkali mrożone
Pielmieni z kurczakiem mrożone
Mini chinkali mrożone
Zamrożone pierożki wrzucić do 3 litrów wrzącej, osolonej wody. Mieszając doprowadzić do wrzenia. Gotować na wolnym ogniu przez kolejne 7 minut. Wyjąć pierożki łyżką cedzakową, podawać z masłem lub śmietaną.