Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kefir naturalny Milko to niskotłuszczowy, zdrowy napój, który ma korzystny wpływ na ludzki organizm. Zawiera żywe kultury bakterii i bakterie probiotyczne Lactobacillus casei, które pozytywnie wpływają na układ odpornościowy i trawienny.
Regularne spożywanie kefiru naturalnego chroni przed osteoporozą i wspomaga układ pokarmowy. Według kanadyjskiej Szkoły Dietetyki i Żywienia Człowieka kefir może zmniejszyć komórki raka piersi o 56%. Dodatkowo kefir przekształca laktozę w kwas mlekowy, dlatego może być używany przez osoby cierpiące na jego nietolerancje.
Kefir naturalny Milko można użyć do przygotowania:
mleko
żywe kultury bakterii kefirowych
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Litrów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Karton |
Waga brutto 1082
l
4
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
inne
polski
Wstrząsnąć przed spożyciem.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C. Chronić przed światłem. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 24 godziny w temperaturze od 0°C do +8°C.
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 8
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Tektura z odpowiednich źródeł, FSC C014047
Milko
Marka | Milko |
Wyprodukowano w Polsce
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Mrągowie ul. Kormoranów 1, 11-700 Mrągowo
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Mrągowie ul. Kormoranów 1, 11-700 Mrągowo www.mlekpol.com.pl www.facebook.com/mlekpol
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Mrągowie ul. Kormoranów 1, 11-700 Mrągowo www.mlekpol.com.pl www.facebook.com/mlekpol
www.mlekpol.com.pl