ROBICO
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kefir Robico to najwyższej jakości napój z mleka krowiego poddanego procesowi fermentacji. Produkt zawiera wartości odżywcze, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Głównie białko, ale także wapń, fosfor oraz magnez a także witaminy B2, B12, K, A i D. Jest naturalnym probiotykiem i zwiększa produkcję enzymów trawiennych, dlatego zaleca się jego regularne spożywanie. Kefir Robico jest świetną bazą dressingów oraz koktajli owocowych. Produkowany tradycyjną kaukaską metodą termostatową. Zawiera dwutlenek węgla powstały w procesie fermentacji ziaren kefirowych (czyli kultur bakterii pałeczek mlekowych oraz drożdży fermentujących laktozę). Dzięki temu kefir Robico w smaku jest naturalnie musujący oraz delikatnie kwaskowy.
produkt polski
mleko pasteryzowane
żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Butelka plastikowa |
Waga brutto 428
g
GTIN 02563301401023
polski
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir bez laktozy (1,5% tł.) z probiotykiem
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir naturalny BIO
Kefir naturalny ( 2% tł.)
Kefir naturalny
Kefir naturalny
Kefir naturalny ( 2%tł.)
Kefir luksusowy
Kefir tradycyjny (2,0% tł.) w szkle
Kefir Łowicki
Kefir naturalny
Kefir tradycyjny rodzinny (1,5% tł.)
Kefir pitny naturalny
Kefir luksusowy
Kefir kozi BIO
Kefir owczy BIO
Kefir sokólski
Kefir sojowy naturalny BIO
Kefir bez laktozy (1,5% tł.) z probiotykiem
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Maślanka naturalna
Kefir tradycyjny (2,0% tł.) w szkle
Kefir tradycyjny rodzinny (1,5% tł.)
Wstrząsnąć przed spożyciem
Temperatura przechowywania: od 2°C do 8°C
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
ul. Hoża 66/68 00-682 Warszawa
Wyprodukowano dla FZZPM Zakładu Usług Handlowych ROBICO ul. Hoża 66/68 00-682 Warszawa przez Okręgową Spółdzielnię Mleczarską - Proszkownię Mleka w Krośniewicach ul. Łęczycka 38 99-340 Krośniewice Oddział Niedrzew 99-306 Łanięta
Robico
Marka | Robico |
Jest wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce.
Ten smak Robicolosalną różnicę
wielka orkiestra świątecznej pomocy Program Policz się z Cukrzycą Wymienniki na 100 g WW 0,4 WBT 0,3 WBZ 0,3 WT 0,2
Produkt polski