ROBICO
Kefir tradycyjny 1,5%

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kefir Robico to najwyższej jakości napój z mleka krowiego poddanego procesowi fermentacji. Produkt zawiera wartości odżywcze, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Głównie białko, ale także wapń, fosfor oraz magnez a także witaminy B2, B12, K, A i D. Jest naturalnym probiotykiem i zwiększa produkcję enzymów trawiennych, dlatego zaleca się jego regularne spożywanie. Kefir Robico jest świetną bazą dressingów oraz koktajli owocowych.
Produkcja kefiru Robico polega na tym, że cały proces fermentacji i dojrzewania zachodzi oddzielnie w każdej butelce. Najpierw mleko zaszczepiane jest odpowiednimi kulturami bakterii, następnie nalewane jest do butelek, tam dojrzewa w odpowiedniej temperaturze, na końcu jest proces chłodzenia. Dopiero wtedy produkt jest gotowy do spożycia. Dzięki temu procesowi kefir Robico jest wyjątkowy nie tylko ze względu na swój smak, ale również gęstą konsystencję. Łagodny efekt musowania natomiast uzyskuje się dzięki zawartości dwutlenku węgla wytworzonego w czasie procesu fermentacji. Kefir Robico to kefir w czystej postaci, a w jego skład wchodzi tylko mleko i żywe kultury drobnoustrojów kefirowych, nie zawiera dodatku mleka w proszku.
produkt polski
Kefir tradycyjny 1,5%
Kefir bez laktozy z probiotykiem 1,5%
Kefir tradycyjny 1,5%
Kefir naturalny BIO
Kefir naturalny 2%
Kefir Łowicki
Kefir mango
Kefir truskawka
Kefir naturalny
Kefir luksusowy
Kefir tradycyjny 2,0% (w szkle)
Ayran - napój w stylu tureckim na bazie jogurtu
Kefir naturalny
Ayran - napój turecki na bazie mleka fermentowanego
Kefir naturalny 2%
Kefir pitny naturalny
Kefir luksusowy
Kefir naturalny
Kefir sokólski
Kefir naturalny BIO
Kefir naturalny
Kefir tradycyjny rodzinny 1,5%
Ayran napój na bazie jogurtu z solą
Kefir bez laktozy z probiotykiem 1,5%
Kefir tradycyjny 1,5%
Kefir tradycyjny 2,0% (w szkle)
Maślanka naturalna
Kefir tradycyjny rodzinny 1,5%
Wstrząsnąć przed spożyciem
Temperatura przechowywania: od 2°C do 8°C
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
ul. Hoża 66/68 00-682 Warszawa
Wyprodukowano dla FZZPM Zakładu Usług Handlowych ROBICO ul. Hoża 66/68 00-682 Warszawa przez Okręgową Spółdzielnię Mleczarską - Proszkownię Mleka w Krośniewicach ul. Łęczycka 38 99-340 Krośniewice Oddział Niedrzew 99-306 Łanięta
Robico
| Marka | Robico |
Jest wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce.
Ten smak Robicolosalną różnicę
wielka orkiestra świątecznej pomocy Program Policz się z Cukrzycą Wymienniki na 100 g WW 0,4 WBT 0,3 WBZ 0,3 WT 0,2
Produkt polski
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów