ROBICO
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kefir Bez Laktozy od marki Robico to pierwszy na polskim rynku tradycyjny kefir pobawiony laktozy, zawierający dodatek probiotycznego szczepu bakterii L.rhamnosus. Bakteria L.rhamnosus HN001 ma pozytywny wpływ na układ trawienny i odporność człowieka (wspomaga odchudzanie, pomocna przy antybiotykoterapii i infekcjach wirusowych).
Kefir jest przeznaczony dla osób cierpiących na nietolerancję laktozy. Ponadto dla wszystkich tych, którzy poszukują produktów mlecznych fermentowanych o zdecydowanie łagodniejszym i delikatniejszym smaku.
Kefir Robico jest wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce.
Produkt jest całkowicie naturalny (bez dodatku cukru, słodzików, barwników, mleka w proszku).
Ze względu na swoje wyjątkowe walory smakowe powinien także świetnie sprawdzić się jako produkt dla dzieci.
produkt polski
mleko pasteryzowane
enzym - laktaza
żywe kultury bakterii w tym Lactobacillus rhamnosus
Wymiar liczbowy 400
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Butelka plastikowa |
Waga brutto 426
g
polski
Wymagana wysokość na półce186
Wymagana szerokość na półce65
Wymagana głębokość na półce65
Wysokość186
Szerokość65
Głębokość65
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir bez laktozy (1,5% tł.) z probiotykiem
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir naturalny BIO
Kefir naturalny ( 2% tł.)
Kefir naturalny
Kefir naturalny
Kefir naturalny ( 2%tł.)
Kefir luksusowy
Kefir tradycyjny (2,0% tł.) w szkle
Kefir Łowicki
Kefir naturalny
Kefir tradycyjny rodzinny (1,5% tł.)
Kefir pitny naturalny
Kefir luksusowy
Kefir kozi BIO
Kefir owczy BIO
Kefir sokólski
Kefir sojowy naturalny BIO
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Maślanka naturalna
Kefir tradycyjny (2,0% tł.) w szkle
Kefir tradycyjny rodzinny (1,5% tł.)
Wstrząsnąć przed spożyciem
Temperatura przechowywania: od 2°C do 8°C
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
ul. Hoża 66/68 00-682 Warszawa
Informacja dla cukrzyków wymienniki na 100 g WW 0,4 WBT 0,3 WBZ 0,3 WT 0,2
Wyprodukowano dla FZZPM Zakładu Usług Handlowych ROBICO ul. Hoża 66/68 00-682 Warszawa przez Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Piaskach ul. Zamojska 26 21-050 Piaski
Robico
Marka | Robico |
Jest wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce. Kefir Robico Bez Laktozy to pierwszy tradycyjny kefir bez laktozy na polskim rynku z dodatkiem probiotycznego szczepu bakterii L.rhamnosus. Bakteria L.rhamnosus HN001 ma pozytywny wpływ na układ trawienny i odporność człowieka (wspomaga odchudzanie, pomocna przy antybiotykoterapii i infekcjach wirusowych). Kefir Robico Bez Laktozy jest przeznaczony dla osób cierpiących na nietolerancję laktozy. Ponadto dla wszystkich tych, którzy poszukują produktów mlecznych fermentowanych o zdecydowanie łagodniejszym i delikatniejszym smaku. Produkt jest całkowicie naturalny (bez dodatku cukru, słodzików, barwników, mleka w proszku). Ze względu na swoje wyjątkowe walory smakowe powinien także świetnie sprawdzić się jako produkt dla dzieci. Dostępny w poręcznej butelce o pojemności 400 g.
Ten smak Robicolosalną różnicę
Więcej kulinarnych wariacji z kefirem na www.kolosalnaroznica.pl
Produkt polski
Nazwa funkcjonalnaKefir bez laktozy
Wariant1,5%