ROBICO
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Jeżeli chodzi o jakość i smak jesteśmy perfekcjonistami. Kefir Robico to kefir w czystej postaci, w jego skład wchodzi tylko mleko i żywe kultury drobnoustrojów kefirowych. Warto podkreślić, że są to faktycznie kultury kefirowe, a nie klasyczne kultury bakterii fermentacji mlekowej.Kefir Robico to źródło pełnowartościowego białka, witamin, a także składników mineralnych, w tym przede wszystkim łatwo przyswajalnego wapnia.Tradycyjne mleczne napoje fermentowane, takie jak kefir Robico, mają wysoką zawartość przyjaznej i różnorodnej mikroflory. Spożywanie takich produktów to doskonały sposób na zasilenie organizmu w przyjazne bakterie, a co za tym idzie korzystny wpływ na funkcjonowanie przewodu pokarmowego oraz wsparcie pracy układu odpornościowego. Ze względu na to, że kefir przyspiesza regenerację oraz zmniejsza zmęczenie, jest także doskonałym wyborem dla osób, które dbają o swoją sylwetkę i aktywnie uprawiają sport.
Opakowanie jest wielofunkcyjne: do ogrodu lub gospodarstwa domowego w zależności od naszej fantazji i wyobraźni. Najlepsze opakowanie w podróż, najlepsze opakowanie dla Ciebie ( zawsze możesz zakręcić i pozostawić na potem), najlepsze dla Ziemi- jeśli dbasz o jej przyszłość i ekologię.
Produkt polski
mleko pasteryzowane
żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Produkt przeznaczony dla wszystkich konsumentów z wyjątkiem niemowląt oraz osób z nietolerancja białek mleka i laktozy.
Wymiar liczbowy 280
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Butelka |
g
polski
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir bez laktozy (1,5% tł.) z probiotykiem
Kefir naturalny ( 2%tł.)
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir naturalny BIO
Kefir naturalny ( 2% tł.)
Kefir naturalny
Kefir tradycyjny (2,0% tł.) w szkle
Kefir naturalny
Kefir naturalny
Kefir luksusowy
Kefir Łowicki
Kefir luksusowy
Kefir tradycyjny rodzinny (1,5% tł.)
Kefir pitny naturalny
Kefir kozi BIO
Kefir owczy BIO
Kefir sojowy naturalny BIO
Kefir sokólski
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir bez laktozy (1,5% tł.) z probiotykiem
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Maślanka naturalna
Kefir tradycyjny rodzinny (1,5% tł.)
Wstrząsnąć przed spożyciem
Przechowywać w temperaturze od 2°C do 8°C.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
ul. Hoża 66/68, 00-682 Warszawa
Wymienniki WW 0,42 WBT 0,30 WBZ 0,30 WT 0,20
Wyprodukowano dla FZZPM w Polsce Zakładu Usług Handlowych ROBICO, ul. Hoża 66/68, 00-682 Warszawa, www.robico.com.pl przez OSM w Piaskach, ul. Zamojska 26, 21-050 Piaski
Robico
Marka | Robico |
Jest wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce. Przekonaj się sam, że w szkle Robicolosalną różnicę!
Ten smak Robicolosalną różnicę
wielka orkiestra świątecznej pomocy Program policz się z cukrzycą
Wyprodukowano w Polsce. Produkt polski.