PRYMAT
Sos sałatkowy grecki (ziołowo-czosnkowy)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zioła do sałatek Kamis to mieszanka ziół i warzyw o bogatym i niepowtarzalnym bukiecie smakowo-zapachowym. Kompozycja zawiera bazylię, majeranek, koperek, czosnek, natkę pietruszki oraz suszone warzywa korzeniowe – marchew, cebulę, seler.
Zioła Kamis to idealny dodatek do sałatek – wspaniale komponuje się z mięsem drobiowym, rybami oraz serami. Mieszankę można dodać bezpośrednio do sałatki lub przygotować sos na bazie cytryny i oleju z dodatkiem cukru oraz soli, ewentualnie połączyć zioła z majonezem lub jogurtem.
Z ziołami Kamis – kulinarne propozycje:
100 % naturalne składniki
Sos sałatkowy grecki (ziołowo-czosnkowy)
Sos sałatkowy węgierski (paprykowo-ziołowy)
Przyprawa do sałatek
Zioła do sałatek z dodatkiem warzyw
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Musztarda z cebulką prażoną i szalotką (łagodna)
Najniższa cena: 5,49 zł
Goździki całe (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Ketchup łagodny
Najniższa cena: 8,75 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Posypka bomba umami
Posypka bajglowa do wszystkiego
Posypka wędzone chrupnięcie
Musztarda miodowa (łagodna)
Musztarda stołowa (łagodna)
Przyprawa do sosu tzatziki
Przyprawa do kebab shoarma
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
100 % naturalne składniki dla uzyskania pełni smaku i aromatu
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Sałatka z nowalijek Składniki: Przygotowanie 15 min Gotowanie 10 min Porcje 4 Składniki: 200 g fasolki szparagowej żółtej 1 łyżka masła 100 g pomidorków koktajlowych pokrojonych na pół 1 pęczek rzodkiewek pokrojonych w plastry 100 g botwiny 100 g rukoli sól sos: 50 ml zimnej wody 100 ml oliwy z oliwek 1 łyżeczka cukru 50 ml octu winnego z białego wina Kamis 1 łyżka musztardy sarepskiej Kamis 1 łyżeczka ziół do sałatek Kamis sól, pieprz do smaku 1. Fasolkę szparagową gotuj przez ok 5 min w osolonej wodzie, odcedź do gorącej dodaj łyżkę masła, wymieszaj, następnie grilluj na ryflowanej patelni przez 5 min. 2. Do wody dodaj musztardę, ocet, cukier, miksuj blenderem wlewając powoli oliwę lub wymieszaj wszystko w zamkniętym naczyniu/słoiku. Dodaj zioła do sałatek, dopraw solą i pieprzem. Ponownie wymieszaj. 3. Pomidorki wymieszaj z rzodkiewką, fasolką, dodaj botwinę i rukolę. 4. Sałatkę polej sosem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów