Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ocet jabłkowy Kamis to produkt, który jest niezbędny praktycznie w każdej kuchni. Ocet jabłkowy wzbogaca smak dań takich jak zupy czy sałatki. Może być stosowany także do marynat, a także podkreślenia smaku potraw słodko-kwaśnych.
Ocet jabłkowy Kamis to produkt naturalny o wysokim stężeniu. Właśnie dlatego jest bardzo wydajny i należy go rozcieńczać z wodą w proporcji 1:1. Ocet jabłkowy jest także źródłem witamin i minerałów, które wzbogacają codzienną dietę.
Ocet jabłkowy Kamis – do dań wytrawnych i słodko-kwaśnych:
gwarancja jakości
ocet jabłkowy
przeciwutleniacz: pirosiarczyn sodu (zawiera dwutlenek siarki)
Może zawierać gorczycę.
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 84 | 210 |
Wartość energetyczna (kcal) | 20 | 50 |
Białko (g) | 0 | 0 |
Tłuszcz (g) | 0 | 0 |
Węglowodany (g) | 0.4 | 1 |
Wymiar liczbowy 250
Butelka | Szkło - powszechnie recyklingowane |
Jednostka (specyficzna) | Mililitrów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Butelka |
Waga brutto 510
ml
Średnia miara (e)
polski
Do bezpośredniego spożycia rozcieńczyć 1:1.
Zabezpieczyć przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Kamis
Marka | Kamis |
Wyprodukowano w Polsce