biała fasola
woda
sól
substancja wiążąca: chlorek wapnia
Składnik pokarmowy | Wartość odżywcza odsączonego produktu w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 382 kJ - 91 kcal |
Tłuszcz | 1,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 10,4 g |
w tym cukry | 0,6 g |
Błonnik | 7,0 g |
Białko | 6,6 g |
Sól | 0,56 g |
Kwas foliowy (% RWS*) | 73,6 µg (37%) |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej. |
Typ: Przechowywać w temperaturze otoczenia
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
175
g
Waga brutto: 206
Wymiar liczbowy | 175 |
Masa po odsączeniu | 125 |
Jednostka (specyficzna): Gramów
Typ: Puszka konserwowa
Kraj produkcji: UE
Główny język opisu | polski |
Język danych | polski |
polski
Pojemność opakowania: 212 ml
Przepisy znajdziesz na: warzywneinspiracje.pl
Czy wiesz, że: Biała fasola ma wysoką zawartość kwasu foliowego.
porcja na raz
pyszne, chrupiące
wysoka zawartość błonnika
Bonduelle
Marka: Bonduelle
Podmarka: Ugotowane na parze
Nazwa funkcjonalna | Biała fasola |
Wariant | Cannellini |
Wyprodukowano w Unii Europejskiej
Wysoka zawartość błonnika
Bonduelle Polska S.A. ul. Puławska 303 02-785 Warszawa
Bonduelle Polska S.A. ul. Puławska 303 02-785 Warszawa www.bonduelle.pl 0 801 372 032 opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną
801372032
www.bonduelle.pl