CASTELLO
Ser pleśniowy Creamy Blue
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Roquefort nazywany jest we Francji królem serów. W 1925 roku jako pierwszy we Francji otrzymał status AOC.
Jest jednym z trzech najlepszych i najbardziej uznawanych serów pleśniowych na świecie.
Wilgotny, miękki miąższ w kolorach kości słoniowej i niebieskim kruszy się pod naciśnięciem palca.
Roquefort dojrzewa w jaskiniach o odpowiedniej wilgoci i temperaturze. Produkowany jest z niepasteryzowanego mleka owczego.
Ser pleśniowy Creamy Blue
Ser pleśniowy Intense Blue
Ser z niebieską pleśnią wyrazisty
Ser z niebieską pleśnią kremowy
Ser Camembert Royal
Roladka kozia, pleśniowa
Triple Creme
Langres Germain AOP
Przechowywać w temperaturze: od +2°C do +6°C
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 6
ul. Olkuska 7 02-604 Warszawa
Wyprodukowano na zlecenie Lactalis Polska Sp. z o.o. ul. Olkuska 7 02-604 Warszawa
Société
Marka | Société |
Green Dot
Chroniona nazwa pochodzenia produktu
Wyprodukowano we Francji
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00