GRZYBKI
Chleb rustykalny mazowiecki

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Opierając się na naturalnej fermentacji na bazie jabłek, codziennie odświeżanej rozczynem z mąki pszennej i żytniej tworzy od przeszło 7 lat niepowtarzalny aromat chleba na zakwasie. Ten rodzaj ma wymownie kwaśny smak i jest zabarwiony aromatami owoców i miodu. Pasuje idealnie do dobrego wiejskiego pasztetu czy wędli.
Chleb rustykalny mazowiecki
Chleb mazowiecki
Chleb Wileński
Chleb Pasterski
Chleb Słowiański
Chleb mazowiecki krojony
Chleb dyniowy
Chleb zakwas
Bagietka na zakwasie
Bagietka pełnoziarnista
Bagietka paryżanka
Bułka pszenna
Chleb wiejski
Chleb pełnoziarnisty
Chleb dyniowy
Bułka pszenna wieloziarnista
Chleb orkiszowy z miodem
Croissant supreme
Croissant z maliną
Croissant z czekoladą
Croissant z migdałami
Pain au chocolat
Swiss danish
Makówka
przechowywanie w temperaturze pokojowej do +25