GRZYBKI
Chleb rustykalny mazowiecki

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chleb tworzony na naturalnej fermentacji opartej na jabłkach, codziennie odświeżanej rozczynem z mąki pszennej i żytniej. Od ponad 7 lat ten wyjątkowy zakwas nadaje pieczywu głęboki, niepowtarzalny aromat. Chleb wyróżnia się wyraźnie kwaśnym smakiem z delikatnymi nutami owoców i miodu. Ręcznie formowany.
Vincent, znany z rzemieślniczych metod wypieku i pracy na naturalnych składnikach, tworzy pieczywo o wyjątkowym charakterze i najwyższej jakości.
Wyroby z piekarni VINCENT powstają na bazie francuskiej receptury, nie posiadają w sobie konserwantów i polepszaczy. Mają krótki, czysty skład i są wykonywane ręcznie, a proces fermentacji odbywa się zgodnie z recepturą. Termin przydatności: 1 dzień
Chleb rustykalny mazowiecki
Chleb mazowiecki
Chleb mazowiecki krojony
Chleb Pasterski
Chleb Wileński
Chleb Słowiański
Chleb zakwas
Chleb dyniowy
Chleb żytni
Bagietka paryżanka
Bagietka pełnoziarnista
Bagietka na zakwasie
Bułka pszenna wieloziarnista
Chleb wiejski
Chleb pełnoziarnisty
Chleb dyniowy
Chleb żytni
Chleb orkiszowy z miodem
Bułka pszenna
Swiss danish
Croissant z migdałami
Pain au chocolat
Croissant supreme
Croissant z czekoladą
Croissant z maliną
przechowywanie w temperaturze pokojowej do +25
przechowywanie w temperaturze pokojowej do +25
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów