KNORR
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
naturalnie smaczne!
100% naturalnych składników
gałka muszkatołowa, pieprz czarny, tymianek, pomidor, czosnek, oregano, cebula, rozmaryn
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Sos sałatkowy włoski
Sos sałatkowy francuski
Mieszanka do potraw chińskich
Ser w ziołach
Pieczarkowa z grzankami
Sos sałatkowy grecki
Spaghetti Napoli
Pomidorowa z makaronem
Puree ziemniaczane z boczkiem i cebulką w kubku
Spaghetti Bolognese
Pomidorowe łagodne
Żurek
Rosół z kury z makaronem
Bulionetka drobiowa (4x28g)
Krem borowikowy z grzankami
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu
skr. poczt. 315 00-987 Warszawa 4 "Knorr"
1 porcja** zawiera: 2496 kJ 597 kcal 30%* w 100 g: 682 kJ / 163 kcal *% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). **1 porcja dania ≈ 365 g. Opakowanie wystarcza do przygotowania 3 porcji.
Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa
Knorr
Marka | Knorr |
V-Label (European Vegetarian Union)
Kompozycja warzyw, ziół i przypraw do przygotowania zapiekanki ziemniaczanej.
Dodaj: 450 g ziemniaków 130 g cebuli 180 g papryki 42 g oleju 250 g mięsa mielonego wołowo-wieprzowego 40 g śmietany 12% 50 g startego sera 3 porcje Sposób przygotowania: 1) Na patelni na rozgrzanym oleju zeszklij pokrojoną w kostkę paprykę i cebulę. Dodaj mięso, smaż aż będzie suche. Dołóż pokrojone w plastry ziemniaki i całość smaż przez chwilę. 2) Dodaj zawartość torebki, śmietanę, 150 g wody i wszystko razem dokładnie wymieszaj. Gotuj przez 2-3 minuty aż sos zgęstnieje a ziemniaki delikatnie zmiękną. 3) Przełóż danie do naczynia żaroodpornego, posyp startym serem i przykryj folią aluminiową. Piecz 40 min w temperaturze 200°C. Na 10 minut przed końcem pieczenia usuń folię tak, aby ser się zarumienił.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00