ROBICO
Kefir bez laktozy (1,5% tł.) z probiotykiem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kefir naturalny Milko to niskotłuszczowy, zdrowy napój, który ma korzystny wpływ na ludzki organizm. Zawiera żywe kultury bakterii i bakterie probiotyczne Lactobacillus casei, które pozytywnie wpływają na układ odpornościowy i trawienny.
Regularne spożywanie kefiru naturalnego chroni przed osteoporozą i wspomaga układ pokarmowy. Według kanadyjskiej Szkoły Dietetyki i Żywienia Człowieka kefir może zmniejszyć komórki raka piersi o 56%. Dodatkowo kefir przekształca laktozę w kwas mlekowy, dlatego może być używany przez osoby cierpiące na jego nietolerancje.
Kefir naturalny Milko można użyć do przygotowania:
mleko
żywe kultury bakterii kefirowych
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Litrów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Karton |
Waga brutto 1082
l
4
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
inne
polski
Kefir bez laktozy (1,5% tł.) z probiotykiem
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir naturalny BIO
Kefir naturalny ( 2% tł.)
Kefir tradycyjny rodzinny (1,5% tł.)
Kefir luksusowy
Kefir tradycyjny (2,0% tł.) w szkle
Kefir luksusowy
Kefir naturalny ( 2%tł.)
Kefir Łowicki
Kefir naturalny
Kefir owczy BIO
Kefir kozi BIO
Jogurt pitny czerwona pomarańcza
Jogurt pitny naturalny
Jogurt pitny truskawkowy
Jogurt pitny wiśniowy
Jogurt pitny morelowy
Jogurt pitny żurawinowy
Maślanka naturalna
Maślanka truskawkowa
Kefir naturalny
Wstrząsnąć przed spożyciem.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C. Chronić przed światłem. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 24 godziny w temperaturze od 0°C do +8°C.
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 8
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Mrągowie ul. Kormoranów 1, 11-700 Mrągowo
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Tektura z odpowiednich źródeł, FSC C014047
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Mrągowie ul. Kormoranów 1, 11-700 Mrągowo www.mlekpol.com.pl www.facebook.com/mlekpol
Milko
Marka | Milko |
Wyprodukowano w Polsce