DELECTA
Babeczki o smaku czekoladowym - mieszanka do wypieku
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Nasze muffiny to zdrowa i wartościowa alternatywa dla słodkich przekąsek. Zawarte w nich żelazo pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego, a także przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Wapń jest potrzebny do utrzymania zdrowych kości i zębów. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Przygotowanie muffin jest dziecinnie proste. Przekonaj się sam!
Zdrowa prawda o składnikach :
12 muffinek, foremki w pudełku
mieszanka do wypieku - dodaj wodę jajka i olej
wysoka zawartość błonnika pokarmowego
bogactwo żelaza
źródło wapnia
naturalnie bez glutenu
100% natury - bez glutenu, bez substancji konserwujących, bez barwników
Babeczki o smaku czekoladowym - mieszanka do wypieku
Babeczki z płatkami czekolady - mieszanka do wypieku
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Pieńków 147A 05-152 Czosnów
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom. Pieńków 147A 05-152 Czosnów
Livity
Marka | Livity |
Nasze muffiny to zdrowa i wartościowa alternatywa dla słodkich przekąsek. Zawarte w nich żelazo pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego, a także przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Wapń jest potrzebny do utrzymania zdrowych kości i zębów. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Przygotowanie muffin jest dziecinnie proste. Przekonaj się sam! Zdrowa prawda o składnikach - Mąka z amarantusa - swój smak zawdzięcza specjalnie wyselekcjonowanemu amarantusowi, który pochodzi z najczystszych terenów Peru, położonych wysoko w górach na wysokości ponad 3000 m n.p.m. - Cukier kokosowy BIO - Naturalny, ekologiczny słodzik, który idealnie zastąpi cukier biały. Ceniony za swoje unikalne właściwości oraz karmelowy smak. - Kawałki jabłek - Liofilizowane owoce ze świeżych jabłek. Mają doskonały smak prawdziwych owoców i zawierają wyłącznie naturalne występujące cukry. Mieszanka Wielokulturowa Mąka z amarantusa - z Peru Jabłka - z Polski Cynamon - z Indonezji Kokosowy cukier Bio - z Indonezji
Przygotuj: 2 jajka, 60 ml wody, 60 ml oleju Jak zrobić: 1. Na blasze do pieczenia ustaw foremki. Piekarnik nagrzej do temperatury 200°C (góra-dół, bez termoobiegu). 2. Do miski wbij jajka, wlej wodę i olej. Mieszaj mikserem na wysokich obrotach przez 1 minutę (do uzyskania lekko puszystej masy). Wsyp zawartość opakowania i całość miksuj na wolnych obrotach przez kolejną minutę. 3. Ciasto rozlej do połowy wysokości foremek i piecz przez 15 minut. Muffiny są gotowe, gdy włożona w ciasto wykałaczka jest sucha. Tip: Dla wzbogacenia smaku muffin, użyj rozpuszczonego oleju kokosowego.
Kraj pochodzenia: jabłka liofilizowane: Polska, mąka z amarantusa: Peru, cukier kokosowy BIO: Indonezja, cynamon: Indonezja.
Nazwa funkcjonalna Muffinki
Wariant bezglutenowe amarantus jabłko cynamon
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00