Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Paluszki krabowe surimi to źródło czystego białka, jodu i żelaza. Ich zastosowanie w kuchni jest bardzo szerokie, produkty te są bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, używane są do sushi, sałatek, zapiekane w cieście czy smażone w panierce. Mają bardzo małą ilość cholesterolu.
mielone ryby (surimi)- 25%, mięso ryby 94%, regulatory kwasowości E450, E451), woda, skrobia ziemniaczana, skrobia pszenna, skrobia tapiokowa, cukier, sól, białko jajek, węglan sodu, kwas mlekowy, aromaty (zawiera naturalny aromat kraba), alginian sodu, glutaminian sodu, emulgator E471, dwutlenek tytanu, karmin, ekstrakt z papryki.
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 379 | 379 |
Wartość energetyczna (kcal) | 89 | 89 |
Tłuszcz (g) | 0.5 | 0.5 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0.3 | 0.3 |
Węglowodany (g) | 15.4 | 15.4 |
w tym cukry (g) | 3.45 | 3.45 |
Białko (g) | 5.8 | 5.8 |
Sól (g) | 1.7 | 1.7 |
Przechowywać w temperaturze od 2°C do 6°C.