PRYMAT
Pieprz czarny mielony
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia wietnamska, jedna z najpopularniejszych kuchni azjatyckich, nie obyłaby się bez dodatku czarnego pieprzu. To właśnie Wietnam słynie z uprawy tej charakterystycznej, pikantnej przyprawy. Z jej dodatkiem każde przygotowywane przez nas danie nabierze wyrazistości i niepowtarzalnego smaku.
gwarancja pochodzenia - Wietnam
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny mielony XL
Pieprz czarny grubo mielony
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny młotkowany
Puree ziemniaczane z boczkiem i cebulką w kubku
Najniższa cena: 5,99 zł
Mieszanka przyprawowo-serowa do mac&cheese
Najniższa cena: 4,49 zł
0% taniej
Makaron cheese&bacon w kubku
Najniższa cena: 5,99 zł
Barszcz biały
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Makaron mac&cheese jalapeno w kubku
Najniższa cena: 5,99 zł
Przyprawa do mięs z czosnkiem
Najniższa cena: 3,49 zł
14% taniej
Makaron carbonara w kubku
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron 4 sery w kubku
Najniższa cena: 5,99 zł
Spaghetti Napoli
Pomidorowe łagodne
Spaghetti Bolognese
Soczyste kotlety mielone
Spaghetti Bolognese extra ziołowe
Ser w ziołach
Pomidorowe pikantne
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa
Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Odwiedź: www.przepisy.pl Infolinia: 801 109 387 całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora
Knorr
Marka | Knorr |
Green Dot
Kuchnia wietnamska, jedna z najpopularniejszych kuchni azjatyckich, nie obyłaby się bez dodatku czarnego pieprzu. To właśnie Wietnam słynie z uprawy tej charakterystycznej, pikantnej przyprawy. Z jej dodatkiem każde przygotowane przez nas danie nabierze wyrazistości i niepowtarzalnego smaku.
Więcej inspiracji znajdziesz na: www.przepisy.pl
Duszona wołowina po wietnamsku - Bò Kho Składniki: - 1 kg wołowiny, - 300 g marchewki, - 200 g ziemniaków - puszka pomidorów pelati, - 1 łyżka mąki ziemniaczanej - 1 łyżka Kurkumy Knorr, - 1 łyżeczka soli, - 1 łyżeczka cukru brązowego, - 1 łyżeczka Pieprzu Czarnego Mielonego z Wietnamu Knorr - 5 szt. trawy cytrynowej, - 2 łyżki sosu rybnego, - 3 gwiazdki anyżu - 4 ząbki czosnku, - 4 szalotki, - 50 g świeżego imbiru - pęczek: natki kolendry i tajskiej bazylii fioletowej Sposób przygotowania: 1. Szalotkę, imbir i czosnek wraz z sosem rybnym rozdrobnij na miazgę blenderem. Trawę cytrynową rozbij tłuczkiem, przekrój na pół. 2. Wymieszaj Pieprz Knorr, sól, cukier, kurkumę i zmiksowane przyprawy. Powstałą pastą natrzyj pokrojone w kostkę mięso, odstaw na 30 minut w chłodne miejsce. 3. Po tym czasie mięso obsmaż na patelni, przełóż do garnka razem z marynatą, podlej 2 szkl. wody, dodaj trawę cytrynową, anyż. Duś ok. 40 min. Dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki i plastry marchwi, gotuj 20 min. Dodaj pomidory z puszki. Gotuj, aż mięso będzie miękkie, a sos zgęstnieje, ok. 20 min. Podawaj z ryżem, oprószone posiekaną kolendrą i bazylią.
Nazwa funkcjonalna Pieprz czarny z Wietnamu
Wariant mielony
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00