FRISCO FRESH
Marchew luz

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia wietnamska, jedna z najpopularniejszych kuchni azjatyckich, nie obyłaby się bez dodatku czarnego pieprzu. To właśnie Wietnam słynie z uprawy tej charakterystycznej, pikantnej przyprawy. Z jej dodatkiem każde przygotowywane przez nas danie nabierze wyrazistości i niepowtarzalnego smaku.
gwarancja pochodzenia - Wietnam
Marchew luz
Cebula 5-8 szt.
Ziemniaki
Cena przed obniżką: 6,99 zł
72% taniej
Czosnek 1 główka
Ziemniaki kremowe
Kiwi sztuka
Cena przed obniżką: 2,49 zł
40% taniej
Szczypior Parade - pęczek
Pietruszka luz
Limonka 1szt.
Cebula czerwona 3-5 szt.
Cena przed obniżką: 4,99 zł
Imbir świeży kłącze 1 szt.
Cena przed obniżką: 4,99 zł
Kiwi 3-5 szt.
Passata (sos pomidorowy) w kartoniku (3x200g)
Najniższa cena: 9,15 zł
26% taniej
Avocado
Cena przed obniżką: 6,49 zł
39% taniej
Pomarańcze sokowe 4-7 szt.
Dynia Piżmowa
Ziemniak francuski
Cukinia szt
Brukselka krajowa
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Cena przed obniżką: 11,29 zł
Buraki 4-6 szt.
Cena przed obniżką: 2,99 zł
50% taniej
Borówka amerykańska
Szpinak
Dynia Hokkaido
Ściereczki nawilżane do kuchni 55 szt.
Najniższa cena: 6,39 zł
Mango duże
Kapusta pekińska krajowa 1 szt.
Kefir mango
Najniższa cena: 3,39 zł
Kalarepa
Cytryny BIO
Ściereczki nawilżane do łazienki 55 szt.
Najniższa cena: 6,59 zł
Brokuły BIO
Naturalna woda źródlana niegazowana
Najniższa cena: 11,94 zł
Boczek w słupkach
Najniższa cena: 6,89 zł
Cynamon cały
Najniższa cena: 6,99 zł
41% taniej
Gruszka Lukasówka 3-4 szt.
Kefir naturalny
Najniższa cena: 3,39 zł
Ziemniaki bataty słodkie BIO
Cebula obrana mix 4 szt.
Passata (przecier pomidorowy)
Najniższa cena: 7,49 zł
Naturalna woda mineralna niegazowana
Natka pietruszki - pęczek
Koperek - pęczek
Jabłka Gala
Grejpfrut czerwony 2 szt.
Pieczarki brązowe
Mus 100% jabłko arbuz aronia
Najniższa cena: 3,19 zł
Avocado BIO 2 szt.
Kapusta Pak Choi - chińska 2-3 szt
Włoszczyzna łamana krajowa
Bakłażan 1-2 szt.
Pomidory śliwkowe (rzymskie) czerwone
Kiwi świeże BIO 2-3 szt. tacka
Paluszki zakręcone z solą morską
Najniższa cena: 3,39 zł
25% taniej
Marchew obrana słupki
Borówka amerykańska BIO
Kapusta biała
Limonki 3 - 5 szt.
Rzodkiew biała 1-2 szt.
Worki na śmieci z taśmą 120l 8szt.
Najniższa cena: 9,59 zł
Krem borowikowy z grzankami
Najniższa cena: 1,99 zł
Spaghetti Bolognese
Ser w ziołach
Spaghetti Napoli
Rosół z kury (6 kostek)
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Sos sałatkowy włoski
Sos sałatkowy grecki
Pomidorowe pikantne
Pomidorowa z makaronem
Pieczony kurczak
Pomidorowe łagodne
Ogórkowa z grzankami
Krem z kury z grzankami
Chrupiący kurczak z czosnkiem (panierka)
Chrupiący kurczak z papryką (panierka)
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
| Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa
Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Odwiedź: www.przepisy.pl Infolinia: 801 109 387 całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora
Knorr
| Marka | Knorr |
Green Dot
Kuchnia wietnamska, jedna z najpopularniejszych kuchni azjatyckich, nie obyłaby się bez dodatku czarnego pieprzu. To właśnie Wietnam słynie z uprawy tej charakterystycznej, pikantnej przyprawy. Z jej dodatkiem każde przygotowane przez nas danie nabierze wyrazistości i niepowtarzalnego smaku.
Więcej inspiracji znajdziesz na: www.przepisy.pl
Duszona wołowina po wietnamsku - Bò Kho Składniki: - 1 kg wołowiny, - 300 g marchewki, - 200 g ziemniaków - puszka pomidorów pelati, - 1 łyżka mąki ziemniaczanej - 1 łyżka Kurkumy Knorr, - 1 łyżeczka soli, - 1 łyżeczka cukru brązowego, - 1 łyżeczka Pieprzu Czarnego Mielonego z Wietnamu Knorr - 5 szt. trawy cytrynowej, - 2 łyżki sosu rybnego, - 3 gwiazdki anyżu - 4 ząbki czosnku, - 4 szalotki, - 50 g świeżego imbiru - pęczek: natki kolendry i tajskiej bazylii fioletowej Sposób przygotowania: 1. Szalotkę, imbir i czosnek wraz z sosem rybnym rozdrobnij na miazgę blenderem. Trawę cytrynową rozbij tłuczkiem, przekrój na pół. 2. Wymieszaj Pieprz Knorr, sól, cukier, kurkumę i zmiksowane przyprawy. Powstałą pastą natrzyj pokrojone w kostkę mięso, odstaw na 30 minut w chłodne miejsce. 3. Po tym czasie mięso obsmaż na patelni, przełóż do garnka razem z marynatą, podlej 2 szkl. wody, dodaj trawę cytrynową, anyż. Duś ok. 40 min. Dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki i plastry marchwi, gotuj 20 min. Dodaj pomidory z puszki. Gotuj, aż mięso będzie miękkie, a sos zgęstnieje, ok. 20 min. Podawaj z ryżem, oprószone posiekaną kolendrą i bazylią.
Nazwa funkcjonalna Pieprz czarny z Wietnamu
Wariant mielony