PRYMAT
Pieprz czarny mielony
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia wietnamska, jedna z najpopularniejszych kuchni azjatyckich, nie obyłaby się bez dodatku czarnego pieprzu. To właśnie Wietnam słynie z uprawy tej charakterystycznej, pikantnej przyprawy. Z jej dodatkiem każde przygotowywane przez nas danie nabierze wyrazistości i niepowtarzalnego smaku.
gwarancja pochodzenia - Wietnam
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny mielony XL
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny grubo mielony
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny młotkowany
Spaghetti Bolognese
Najniższa cena: 5,99 zł
Mieszanka do potraw chińskich
Najniższa cena: 5,99 zł
25% taniej
Spaghetti Bolognese extra ziołowe
Najniższa cena: 5,99 zł
Soczyste kotlety mielone
Najniższa cena: 5,99 zł
Spaghetti Carbonara
Najniższa cena: 5,99 zł
Francuska zupa cebulowa z prażoną cebulką
Najniższa cena: 6,65 zł
Mieszanka przyprawowo-serowa do mac&cheese
Najniższa cena: 5,99 zł
Czosnek - przyprawa w mini kostkach (10 szt.)
Najniższa cena: 4,75 zł
Rosół z makaronem
Najniższa cena: 4,79 zł
27% taniej
Pomidorowe pikantne
Pieczarkowa z grzankami
Krem borowikowy z grzankami
Krem z kury z grzankami
Ogórkowa z grzankami
Żurek
Makaron carbonara w kubku
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa
Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Odwiedź: www.przepisy.pl Infolinia: 801 109 387 całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora
Knorr
Marka | Knorr |
Green Dot
Kuchnia wietnamska, jedna z najpopularniejszych kuchni azjatyckich, nie obyłaby się bez dodatku czarnego pieprzu. To właśnie Wietnam słynie z uprawy tej charakterystycznej, pikantnej przyprawy. Z jej dodatkiem każde przygotowane przez nas danie nabierze wyrazistości i niepowtarzalnego smaku.
Więcej inspiracji znajdziesz na: www.przepisy.pl
Duszona wołowina po wietnamsku - Bò Kho Składniki: - 1 kg wołowiny, - 300 g marchewki, - 200 g ziemniaków - puszka pomidorów pelati, - 1 łyżka mąki ziemniaczanej - 1 łyżka Kurkumy Knorr, - 1 łyżeczka soli, - 1 łyżeczka cukru brązowego, - 1 łyżeczka Pieprzu Czarnego Mielonego z Wietnamu Knorr - 5 szt. trawy cytrynowej, - 2 łyżki sosu rybnego, - 3 gwiazdki anyżu - 4 ząbki czosnku, - 4 szalotki, - 50 g świeżego imbiru - pęczek: natki kolendry i tajskiej bazylii fioletowej Sposób przygotowania: 1. Szalotkę, imbir i czosnek wraz z sosem rybnym rozdrobnij na miazgę blenderem. Trawę cytrynową rozbij tłuczkiem, przekrój na pół. 2. Wymieszaj Pieprz Knorr, sól, cukier, kurkumę i zmiksowane przyprawy. Powstałą pastą natrzyj pokrojone w kostkę mięso, odstaw na 30 minut w chłodne miejsce. 3. Po tym czasie mięso obsmaż na patelni, przełóż do garnka razem z marynatą, podlej 2 szkl. wody, dodaj trawę cytrynową, anyż. Duś ok. 40 min. Dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki i plastry marchwi, gotuj 20 min. Dodaj pomidory z puszki. Gotuj, aż mięso będzie miękkie, a sos zgęstnieje, ok. 20 min. Podawaj z ryżem, oprószone posiekaną kolendrą i bazylią.
Nazwa funkcjonalna Pieprz czarny z Wietnamu
Wariant mielony