CASTELLO
Ser pleśniowy Danablu
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Castello Creamy Blue Organic to ser z przerostem niebieskiej pleśni, który dzięki dodatkowi śmietanki charakteryzuje się niezwykle kremową konsystencją. Idealnie łączy ze sobą smak serów z niebieską pleśnią i kremową konsystencję serów typu brie i camembert. Wyprodukowany z mleka pochodzącego z rolnictwa ekologicznego. Aby w pełni docenić wyjątkową konsystencję i smak sera wyjmij go z lodówki na 30 minut przed spożyciem.
mleko ekologiczne pasteryzowane
śmietanka ekologiczna (z mleka)
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
kultury pleśniowe
Organiczne
Wymiar liczbowy 150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Dania |
Typ | Pudełko |
g
Średnia miara (e)
duński
fiński
norweski
polski
szwedzki
Ser pleśniowy Danablu
Ser pleśniowy White
Ser pleśniowy Creamy Blue
Ser pleśniowy Danablu
Ser pleśniowy Intense Blue
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 5
ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo
DK-ØKO-100, Rolnictwo UE
Arla Foods S.A., ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo
Castello
Marka | Castello |
Unijne logo rolnictwa ekologicznego
Green Dot
www.castellocheese.com
Pochodzenie składników: Rolnictwo UE. Wyprodukowano w Danii. Mleko pochodzi z UE.