PODRAVKA
Ajvar łagodny (pasta warzywna)
Najniższa cena: 4,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kasza gryczana, czosnek niedźwiedzi i olej rzepakowy to główne, a zarazem najważniejsze składniki naszego pasztetu. Wszystkie z nich wykazują prozdrowotny wpływ na nasze zdrowie. Gryka jest źródłem białka, błonnika pokarmowego, witamin z grupy B, witaminy E, magnezu oraz żelaza przez co powinna znaleźć się w diecie kobiet ciężarnych, osób chorujących na celiakię i choroby układu krążenia. Olej rzepakowy dostarczy naszemu organizmowi niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT) w tym kwasów Omega-3 i Omega-6, a także witaminę E i K. Natomiast czosnek niedźwiedzi posiada szerokie właściwości bakteriobójcze, bakteriostatyczne i grzybobójcze oraz wzmacnia nasz układ immunologiczny (odpornościowy) dzięki czemu polecany jest szczególnie w okresach jesienno-zimowych.
Ajvar łagodny (pasta warzywna)
Najniższa cena: 4,99 zł
Pasta bazyliowa bezglutenowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Pasta warzywna ze szpinakiem i orzechami piniowymi bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 11,49 zł
Pasta warzywna bezglutenowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Pasta warzywna meksykańska bezglutenowa
Tahini naturalne
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa
Paprykarz wegetariański z kaszą jaglaną bezglutenowy
Tahini jasne (pasta sezamowa)
Gołąbki roślinne z ryżem naturalnym bezglutenowe
Gołąbki roślinne z kaszą gryczaną, soczewicą i siemieniem lnianym
Bolognese roślinne z białkiem grochowym bezglutenowe
Pasta z orzeszków ziemnych 100%
Pasta z orzeszków ziemnych bez dodatku soli i cukru
Pasta z orzeszków ziemnych 100% Crunchy
Pasta z orzeszków ziemnych bez soli i cukru
Pasta z orzeszków ziemnych
Pasztet pomidorowy z cieciorką bezglutenowy
Pasta z prażonych migdałów
Pasta z prażonych orzechów nerkowca
Leśny kociołek roślinny z białkiem grochowym bezglutenowy
Wyrób gotowy należy przechowywać w pomieszczeniach czystych, bez obcych zapachów, zabezpieczonych przed szkodnikami.Przechowywać w temperaturze pokojowej.Po otwarciu przechowywać w lodówce,spożyć w ciągu 3 dni.