PUTKA
Jagodzianka ze świeżymi jagodami
Cena przed obniżką: 5,39 zł
26% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Burek to typowy dla kuchni bałkańskiej placek wypieczony z ciasta filo, wypełniony nadzieniem. Jego sekretem jest bardzo cienkie, wielowarstwowe ciasto, które po wypieczeniu staje się delikatne i chrupkie z zewnątrz.
Dzięki sycącemu nadzieniu burek to idealny wybór na śniadanie, lunch lub kolację.
Produkt świeży, wykonany ręcznie według tradycyjnej receptury - prawdziwy bałkański przysmak gotowy w 10 minut!
Towar w momencie dostawy posiada dwudniowy termin przydatności.
Jagodzianka ze świeżymi jagodami
Cena przed obniżką: 5,39 zł
26% taniej
Rogalik z ciasta francuskiego z nadzieniem o smaku czekoladowym
Najniższa cena: 2,99 zł
Rogalik z ciasta francuskiego z nadzieniem o smaku waniliowym
Najniższa cena: 2,99 zł
Croissant z nadzieniem o smaku waniliowym i wiśniowym
Najniższa cena: 3,79 zł
Serdeczne owsiane serduszka musli z czekoladą
Serdeczne owsiane serduszka musli z jabłkami
Serdeczne owsiane serduszka musli z kokosem
Trójkąt z jabłkiem
Bułka słodka z kawałkami czekolady
Croissant z nadzieniem kakaowym
Bułeczki mleczne
Croissant
Drożdżówka z jabłkiem
Drożdżówka z serem
Drożdżówka z rabarbarem
Precel
Rogal z kruszonką
Babeczka budyniowa
Bezglutenowe Ciasto Brownie
Chałka
Mini Chałeczka
Ptysie mini
Ptysie mini truskawkowe
Rurka ze śmietaną
Drożdżówka z budyniem
Drożdżówka Ósemka z budyniem
Drożdżówka Ósemka z serem
Croissant z nadzieniem kakaowym
Croissant z nadzieniem o smaku waniliowym
Mini Croissant z nadzieniem kakaowym
Mini Croissant z nadzieniem o smaku spumante
Rurka francuska z kremem o smaku waniliowym
Pączek z nadzieniem śliwkowym
Wafle krówkowe
Drożdżówka z truskawką
Ciasteczka maślane ze śliwkami
Racuch
Sękacz Królewski
Pączek wyborowy
Truskawkowy Duet
Pączek z wiśniami
Gofry
Eklerki mini w czekoladzie
Eklerki mini pistacjowe
Pączek z pistacją
Ciastka kruche
Croissant z czekoladą
Ciastko półfrancuskie z rabarbarem
Kokosanki
Nuta serowo-brzoskwiniowa
Ciacho z kremem
Kruche z ziarnami
Wstążka czekoladowa
Cannoli pistacjowe
Cannoli malinowe
Sękacz Królewski
Sękacz Królewski w polewie
Kruche ciasteczka z cukrem
TRANCETTO CACAO Kanapka biszkoptowa z kremem kakaowym
Croissant maślany pistacjowy
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Produkt wyjąć z foliowego opakowania i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180°C na ok 10 min.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów