BEACH FLOWER
Kapary hiszpańskie

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Algi morskie to idealne urozmaicenie prawidłowo zbilansowanej diety.
Wystarczy na około 40 sztuk sushi
Odpowiednie dla wegetarian i wegan.
kuchnia japońska
do sushi i nie tylko
Kapary hiszpańskie
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Seler wyborny
Papier ryżowy okrągły
Kapusta czerwona modra
Młody imbir marynowany różowy
Najniższa cena: 7,49 zł
Kapary
Szczaw konserwowy
Najniższa cena: 4,99 zł
Kapary marynowane BIO
Kapusta czerwona z jabłkiem BIO
Sałatka obiadowa
Rzodkiew Daikon (marynowana)
Najniższa cena: 11,79 zł
Kapary owoce
Warzywa do woka
Najniższa cena: 9,99 zł
Sałatka naddunajska
Najniższa cena: 7,99 zł
Algi morskie kombu (suszone) BIO
Marchewka zasmażana
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Sałatka grecka
Oliwki zielone Manzanilla (bez pestki)
Mieszanka polska
Dynia w occie
Pędy bambusa (paseczki)
Marynowana cebulka złota
Marchewka z groszkiem
Bonduelki - młoda marchewka
Szczaw mielony
Karczochy krojone
Kapary w occie winnym
Mieszanka 4 odmian fasoli
Pieprz zielony
Karczochy w oleju słonecznikowym
sałatka księżacka
Karczochy z pieprzem i cytryną w zalewie Zero Olio
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 4,29 zł
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Najniższa cena: 9,99 zł
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Sos Teriyaki (gęsty)
Ocet ryżowy
Najniższa cena: 15,99 zł
Biały sezam
Najniższa cena: 6,85 zł
34% taniej
Czarny sezam
Najniższa cena: 6,75 zł
33% taniej
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Najniższa cena: 17,85 zł
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,59 zł
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Pasta Miso ciemna
Papier ryżowy okrągły
Najlepiej spożyć przed, numer partii: pod kodem kreskowym. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu przez maksymalnie 2 tygodnie.
2
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. K., Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
UWAGA W opakowaniu znajduje się torebka ze środkiem pochłaniającym wilgoć. Zawartość torebki nie nadaje się do spożycia. Chronić przed dziećmi.
House of Asia
| Marka | House of Asia |
Algi morskie to idealne urozmaicenie prawidłowo zbilansowanej diety. Wystarczy na około 40 sztuk sushi Odpowiednie dla wegetarian i wegan.
Rolowanie sushi 1. Połóż arkusz nori na środku maty bambusowej. Nałóż ostudzony ryż na środku arkusza nori pozostawiając u góry 2 cm margines. Po 2-3 minutach arkusz nori będzie miękki i gotowy do zwijania. 2. Przy dolnej krawędzi ryż nałóż ulubione składniki. 3. Zawiń w taki sposób, aby arkusz nori zamknął ryż i składniki w środku rulonu, natomiast mata bambusowa musi pozostać na zewnątrz. 4. Zrolowane sushi przekrój na 8-10 równych części. Hosomaki 40 sztuk 100 g ryżu do sushi 25 g ogórka 25 g awokado 2 arkusze z alg morskich Ryż przygotuj zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Pokrój ogórka i awokado w podłużne paski. Arkusz z alg przekrój na pół i jedną z połówek umieść na środku maty bambusowej. Ułóż ryż na środku algi wzdłuż dłuższego boku, pozostawiając ok. 2 cm margines na górze. Następnie umieść pokrojony w paski ogórek lub awokado. Zawijaj w taki sposób, aby arkusz z alg zamknął ryż i dodane składniki wewnątrz rulonu. Mata bambusowa musi pozostać na zewnątrz. Tak powstały rulonik przekrój na 10 części. California maki 20 sztuk 160 g ryżu do sushi 1/2 awokado 4 paluszki krabowe 1/2 ogórka 2 arkusze alg morskich 2 łyżki majonezu 2 łyżki czerwonego kawioru Ryż przygotuj zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Pokrój ogórka i awokado w długie cienkie paski. Arkusz z alg umieść na środku maty bambusowej. Ułóż ryż na środku arkusza pozostawiając ok. 2 cm margines od góry, a następnie pokryj go warstwą kawioru. Przykryj folią śniadaniową i odwróć do góry nogami - kładąc na macie ryżem do dołu. Umieść awokado, ogórek i paluszki krabowe na środku algi, posmaruj niewielką ilością majonezu i zawijaj w taki sposób, aby ryż zamknął w środku arkusz z alg i dodatki, a mata pozostała na zewnątrz. Powstałą rolkę pokrój na 10 części.