Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Marynowany imbir (gari) to jeden z najbardziej znanych i powszechnie dostępnych w Azji przetworów warzywnych. Te słodko-kwaśne, lekko piekące pikle stanowią jeden z niezbędnych dodatków do sushi, których nie powinno zabraknąć przy naszym stole. Porcja gari spożywana w trakcie posiłku przełamuje smak, oczyszcza podniebienie i pozostawia wrażenie świeżości, dzięki czemu możemy w pełni docenić różnorodność faktur oraz wachlarz smaków poszczególnych składników.
imbir 58%, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, substancje słodzące: aspartam, sacharyny, sukraloza, barwnik: E163.
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | ||
Wartość energetyczna (kcal) | ||
Tłuszcz (g) | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | ||
Węglowodany (g) | ||
w tym cukry (g) | ||
Białko (g) | ||
Błonnik (g) | ||
Sól (g) |