PORTO MUINOS
Algi morskie kombu (suszone) BIO
Najniższa cena: 11,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Marynowany imbir (gari) to jeden z najbardziej znanych i powszechnie dostępnych w Azji przetworów warzywnych. Te słodko-kwaśne, lekko piekące pikle stanowią jeden z niezbędnych dodatków do sushi, których nie powinno zabraknąć przy naszym stole. Porcja gari spożywana w trakcie posiłku przełamuje smak, oczyszcza podniebienie i pozostawia wrażenie świeżości, dzięki czemu możemy w pełni docenić różnorodność faktur oraz wachlarz smaków poszczególnych składników.
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | ||
Wartość energetyczna (kcal) | ||
Tłuszcz (g) | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | ||
Węglowodany (g) | ||
w tym cukry (g) | ||
Białko (g) | ||
Błonnik (g) | ||
Sól (g) |
Algi morskie kombu (suszone) BIO
Najniższa cena: 11,99 zł
Łubin w solance
Najniższa cena: 8,99 zł
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Pędy bambusa (paseczki)
Ciecierzyca w zalewie BIO
KIMCHI Classic MILD
KIMCHI Classic Spicy
Imbir biały marynowany (krojony)
KIMCHI Classic Mild
KIMCHI Vegan Spicy
KIMCHI Classic Spicy
KIMCHI Vegan Mild
Młody imbir marynowany różowy
KIMCHI Vegan MILD
KIMCHI Vegan Spicy
Pieprz zielony
Kimchi classic mild
Rzodkiew Daikon (marynowana)